Nu sunt deloc compatibile! Zodiile care nu pot forma o relatie fericita fara foarte multe sacrificii

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 19:45

Se spune ca exista incompatibilitate intre zodii, insa chiar si zodiile care par incompatibile pot ajunge sa formeze o familie fericita si frumoasa.

Gradul de compatibilitate indică uşurinţa cu care se pot înţelege două persoane din zodiile respective, iar persoanele din zodii compatibile se înţeleg foarte bine şi sunt mereu pe aceeaşi lungime de undă, fără  prea multe eforturi.

De cealaltă parte, există şi incompatibilităţi, iar dacă aceste zodii vor să fie împreună, trebuie să facă multe sacrificii.

Berbec-Rac. Foc si Apa. Racul este atât de diferit de tine, încât întreaga relaţie depinde de tine, de atitudinea ta şi de cât poţi tu să suporţi.



Daca ai să reuşeşti să treci peste asta şi peste capriciile Racului (e o zodie foarte capricioasă şi schimbătoare, atât bărbaţii cât şi femeile), Racul o să-ţi ofere o viaţă de familie ca-n poveşti, fiindcă el îşi găseşte împlinirea acasă. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: