„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc” Ultimul interviu acordat de Natașa Raab, înainte de a ajunge pe patul de spital

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 24 oct 2023, 14:11

„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc” Ultimul interviu acordat de Natașa Raab, înainte de a ajunge pe patul de spital

Sursa: colaj

Natașa Raab a încetat din viață la vârsta de 70 de ani. Îndrăgita actriță e cunoscută pentru rolurile din filmele românești, dar și pentru reclama de la iaurtul românesc „Covalact”.

Anunțul trecerii în neființă a Natașei Raab a fost făcut luni seară. Actrița se lupta de mult timp cu o boală cruntă și multe alte probleme de sănătate. 

În urmă cu un an, vedeta a acordat un interviu în care spunea că nu mai poate merge și este din ce în ce mai rău. Actrița a fost diagnosticată în 2020 cu Parkinson. 

Ultimul interviu al Natașei Raab

Cunoscută pentru rolul Coanei Chiva din reclama de la Covalact și pentru replica „Covalact de țară, prea bun, prea ca la țară”, Natașa s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe boli și cu pierderea soțului, care și-a pus amprenta asupra vieții acesteia. Cerul parcă s-a prăbușit peste ea când, în 2020, Natașa a fost diagnosticată cu Parkinson.

În urmă cu un an, cu ocazia sărbătorilor pascale, actrița a vorbit într-un interviu despre cât de rău se simte și de faptul că abia mai poate merge și vorbi.

Citește și: A murit Natașa Raab! Actrița era cunoscută din seriale TV, filme şi reclama care a făcut-o celebră „Prea bun, prea ca la ţară”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu sunt mai bine, nu mai pot merge deloc, stau numai pat. Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu. Le urez tuturor „Paște liniștit!”, spunea atunci actrița Natașa Raab.

Cine a fost Natașa Raab

Actrița Natașa Raab a fost cunoscută în rândul familiilor pentru reclama la iaurtul „Covalact”, însă aceasta a jucat și roluri în filme cunoscute, printre care „Din dragoste cu cele mai bune intenții” din 2011, unde a fost nominalizată la Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal.

Citește și: El este românul răpit de Hamas și ținut ostatic. Soția sa a transmis un mesaj video tulburător: „Îl vrem înapoi cu noi”

De asemenea, aceasta a jucat și în serialul fenomen „Inimă de țigan”, într-o serie de spectacole mari și alte filme de mare importanță. 

Natașa nu a putut avea copii, deoarece acum 19 ani a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, acest diagnostic răpindu-i șansa de a fi mamă.

Natașa Raab nu a dorit ca bolile să o slăbească sau să stârnească milă din partea celor apropiați și a fanilor ei, și a vrut astfel să rămână în amintirea tuturor așa cum era știută în timpul vieții și al carierei sale de actriță.