„Nu sunt o femeie ușoară!„, a declarat Sofia, refugiata din Ucraina care a fugit cu soțul femeii care îi oferise un adăpost

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 23 feb 2023, 04:50

Declarațiile Sofiei, tânăra din Ucraina care a fugit cu soțul femeii care îi oferise un adăpost

Sursa: the sun

Cazul Sofiei, refugiata din Ucraina care a fugit cu soțul femeii care îi oferise un adăpost, face înconjurul lumii. „Nu sunt o femeie ușoară!„, le-a declarat Sofia reporterilor, după ce s-a mutat alături de bărbatul care și-a părăsit soția.

Aceste sunt primele declarații ale Sofiei Karkadym, o tânără ucraineancă în vârstă de 22 de ani care ține de câteva zile primele pagini ale ziarelor din Marea Britanie.

Sofiia a fugit cu soțul femeii care îi oferise un adăpost după numai 10 zile de când s-au cunoscut. „Nu sunt o femeie ușoară!„, spune tânără care a fugit din orașul ucrainean Lviv odată cu invadarea Ucrainei de către forțele armate ruse.

Primele declarații ale Sofiei, ucraineanca care a fugit cu soțul femeii care îi oferise un adăpost 

Nu sunt o femeie ușoară!„,  le-a declarat Sofia Karkadym, tânăra ucraineancă în vârstă de 22 de ani care a fugi cu soțul femeii care îi oferise un adăpost după ce a fugit din calea războiului ruso-ucrainean. 

Sofiia a fugit din Lviv o dată cu invadarea Ucrainei de către forțele armate ruse la data de 24 februarie 2022.

Tânără ucraineancă, care lucra în domeniul IT, a ajuns inițial în Polonia, iar de acolo în Marea Britanie unde a fost găzduită de o familie.

Citeste si: Mariana, tânăra însărcinată care a devenit simbolul Mariupolului, a fost răpită de soldații ruși

Lorna și Tony au primit-o cu brațele deschise în familia și în casa lor pe tânăra refugiată din Ucraina, iar după numai 10 zile viața acestora a luat o întorsătură dramatică pentru Lorna și cei doi copii pe care îi are împreună cu soțul ei, Tony. 

După numai 10 zile de locuit împreună, Tony și Sofiia, tânăra refugiată ucraineancă, s-au îndrăgostit fulgerător, iar bărbatul i-a părăsit fără să clipească pe Lorna și pe cei doi copii ai lor și s-a mutat cu tânăra din Ucraina în casa părinților lui, pentru moment. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Femeia părăsită de soț pentru o refugiată din Ucraina este devastată 

Lorna, femeia din Marea Britanie care a fost părăsită de soț pentru o tânără refugiată ucraineancă este de-a dreptul devastată, au declarat prietenii ei. 

Citeste si: „Măcelarul de la Bucha”, binecuvântat de Biserica Ortodoxa Rusă! El este comandantul care a ordonat violurile si crimele de lângă Kiev 

Tony a declarat că îi pare rău că soția sa suferă și că nu și-a propus să se îndrăgostească de Sofiia, alături de care vrea să-și petreacă restul vieții. El și tânăra ucraineancă sunt conștienți de valul de critici care s-a abătut asupra lor, dar sunt dispuși să înfrunte orice obstacol atâta vreme cât sunt împreună. 

„În ceea ce mă privește, ei și-au distrus relația cu mult înainte să sosesc eu!

Părinții mei au spus că le este rușine și că nici măcar nu pot ieși afară din cauza mea. Se spune că din cauza mea nimeni din Marea Britanie nu va mai primi ucraineni.(...)

În țara mea, este important ca refugiații să primească ajutorul de care au nevoie și povestea asta a generat opusul.(...) Oamenii îmi scriu că sunt o persoană oribilă, că am făcut un lucru rău pentru țara mea”,  a mai declarat Sofia, tânăra ucraineancă care a fugit cu soțul femeii care îi oferise un adăpost. 

Sursă: metro.co.uk