''Nu sunt supărată. Viața merge mai departe!'' Georgiana Lobonț, primele declarații după ce a anunțat că a pierdut sarcina. Cum se simte artista acum: "De ce să stai să plângi, să fii supărat, să te necăjești? Nu am de ce!"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 02 aug 2023, 18:32

Georgiana Lobonț, primele declarații după ce a anunțat că a pierdut sarcina.

Sursa: Instagram Georgiana Lobonț

Georgiana Lobonț a vorbit despre sarcina pe care a pierdut-o. Artista a anunțat în urmă cu câteva ore că sarcina s-a oprit din evoluție.

Clipe grele pentru Georgiana Lobonț, după ce a pierdut sarcina. Artista a avut un șoc când a aflat vestea. Aceasta filma în timp ce medicul verifica dacă pruncul este bine, deoarece voia să-i arate filmarea și soțului ei, care nu a putut să-i fie alături în acele momente, și să se bucure împreună de binecuvântarea pe care au primit-o de la Dumnezeu. Din păcate, doctorul nu a avut o veste bună pentru ea, acesta a anunțat-o că sarcina s-a oprit din evoluție.

Citește și: După ce a pierdut sarcina, Georgiana Lobonț a recunoscut că a prevestit ceva rău: „Știam că va urma ceva ce nu mi-aș dori să trăiesc”

''Nu sunt supărată. Viața merge mai departe!'' Georgiana Lobonț, primele declarații după ce a anunțat că a pierdut sarcina. Cum se simte artista acum: "De ce să stai să plângi, să fii supărat, să te necăjești? Nu am de ce!"

Pentru că este o persoană activă în mediul online, Georgiana a împărtășit această veste tristă cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale. După ce a reușit să se liniștească, artista le-a mulțumit fanilor pentru mesajele încurajatoare. Aceasta i-a asigurat că este bine și că viața merge înainte. 

Georgiana Lobonț i-a anunțat pe fani că a avut o stare mai apăsătoare, dar nu este supărată că a pățit acest lucru.

Artista mai are doi copii, care au fost cu ea în momentul în care a aflat că a pierdut sarcina. Cântăreața spune că Dumnezeu i-a binecuvântat familia cu o fetită și un băiețel, de aceea trebuie să treacă peste această perioadă, deoarece viața merge mai departe.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Ce făcea soțul Georgianei Lobonț în timp ce artista se afla pe patul de spital: „I-am trimis filmare cu mine”

''Vă mulțumesc tare mult pentru toate mesajele. Să știți că nu sunt supărată deloc. Atunci am avut o stare mai apăsătoare, pentru că nu este plăcut, mai ales când știi că nu ține de tine și îți dorești din tot sufletul. Dar viața merge mai departe. Eu sunt sănătoasă, Rareș este sănătos, copiii noștri sunt sănătoși. Avem și fetiță și băiețel, deci înseamnă ca suntem binecuvântați de Dumnezeu.

Și familiile noastre sunt sănătoase, avem tot ce ne dorim. Vă am pe voi, cei care ne apreciați și îmi ascultați muzica. Am o carieră frumoasă și fac tot ceea ce îmi place. Așa a fost să fie și trebuie sa tratăm lucrurile ca atare.(…) Deci înseamnă că după nori vine soare, întotdeauna. De ce să stai să plângi, să fii supărat, să te necăjești? Nu am de ce!(…)  Eu îmi continui ritmul.

Viața merge mai departe”, a povestit Georgiana Lobonț pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Georgiana Lobonț a piedut sarcina! Momentele teribile prin care a trecut artista: „Am primit vestea aceasta ca pe un trăsnet”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?