„Nu sunt un om cu foarte mulți prieteni”. Ce se întâmplă cu Radu de la „Casa iubirii” după ce a tăiat orice fel de legătură cu Cristina?

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 25 ian 2024, 18:07

Ce postare a publicat Radu

Sursa: Instagram Radu Nițu

Radu, câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii” a publicat o postare care a dat de gândit celor care îl urmăresc.

Radu Nițu este câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii” care, alături de Mihaela, cealaltă învingătoare, a adus victoria acasă, dar și trofeul și un cec în valoare de 75.000 de lei.

Ce se întâmplă cu Radu după ce a tăiat orice fel de legătură cu Cristina

Radu Nițu a participat la două sezoane ale competiției „Casa iubirii”, reușind în final să-l câștige pe cel de-al doilea.

Pe parcursul șederii lui în emisiune, Radu a avut o frumoasă relație cu Cristina, o tânără la care a ținut foarte mult dar cu care relația nu a funcționat.

Citește și: Mihaela de la ”Casa iubirii”, gest inedit din partea lui Sorin Rus: ”Am primit o surpriză de la Sorin” Ce se întâmplă între cei doi

Relația lui Radu cu Cristina a fost una plină de suișuri și coborâșuri, certuri dar și momente frumoase.

Toată lumea, inclusiv Radu, aștepta o împăcare înainte de Marea Finală, deoarece tinerii se reapropiaseră și părea că se vor întoarce unul la celălalt, dar se pare că nu a fost să fie și fiecare și-a văzut de drumul lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: ”Niciodată să nu spui niciodată” Ce au discutat Robert și Mihaela după finala celui de-al doilea sezon ”Casa iubirii”. Câștigătoarea, declarații inedite cu privire la relația cu Sorin Rus

Recent, câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii” a publicat o postare care i-a făcut pe oameni să creadă că se simte singur, mai ales după ce Cristina a decis că nu-și dorește să mai continue nici măcar o prietenie cu el.

Postarea care le-a dat de gândit oamenilor

Videoclipul postat de Radu îl ilustrează pe Dan Negru la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care vorbește despre motivul pentru care nu ai prieteni. Faptul că Radu a distribuit acest mesaj i-a făcut pe admiratorii lui să creadă că se simte singur după plecarea din „Casa iubirii”, dar și după pierderea definitivă a Cristinei, care a ales să nu mai continue o relație cu Radu și să se focuseze pe viața ei și pe studii.

„E mult spus că nu am prieteni. Am prieteni, e mâna aia de prieteni. Sunt zile întregi în care telefonul nu îmi sună, nu îmi mai sună din partea prietenilor. Asta nu înseamnă că oamenii ăia m-au uitat. Asta înseamnă doar că eu nu am ce să le ofer în zilele alea, n-am eu ce să le dau, și atunci ei nu mă mai sună. 

Nu sunt un om cu foarte mulți prieteni în jur, dar nu înseamnă că nu-i am. Îi am, ăia puțini și buni, dar nu foarte apropiați, singurii reali sunt ăia cu care dormi în casă, familia ta, pe ăia trebuie să contezi. În rest, umbre. E soare, îi vezi, nu e soare, s-au dus”, este declarația lui Dan Negru, repostată de Radu pe Instagram.