Nu te-ai fi așteptat la asta! Care este felul de mâncare preferat al Biancăi Drăgușanu: „Mie-mi place foarte mult..”

Autor: Laura Macovei

Nu te-ai fi așteptat la asta! Care este felul de mâncare preferat al Biancăi Drăgușanu

Sursa: Instagram

Bianca Drăgușanu este o prezență surprinzătoare pe rețelele sociale, multe dintre fane întrebându-se care este secretul siluetei sale de invidiat. Ei bine, Bianca pare că nu se abține de la nici o poftă.

Bianca Drăgușanu are grijă ca aspectul ei fizic să îi dea gata pe invidioși și putem confirma. Vedeta postează fotografii în care se observă corpul ei bine lucrat.

Pentru a-și menține silueta, Bianca Drăgușanu alege o alimentație echilibrată, dar și sportul. Cu toate acestea, orice poftă este bine venită.

Care este felul de mâncare preferat al Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a recunoscut că marea ei plăcere este fast food-ul, iar când vine vorba de o mâncare preferată, atunci alege un burger, alături de o porție de cartofi cu parmezan.

Citește și: Mai ceva ca o nuntă! Cum și-a petrecut Bianca Drăgușanu ziua de naștere! Detaliul pe care puțini l-au observat| FOTO

„Mie-mi place foarte mult să mănânc multe chestii.. Burgerii, cartofi prăjiți cu brânză, cu parmezan,” a fost răspunsul acesteia.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

La ce a renunțat Bianca Drăgușanu pentru a-și menține silueta

Bianca Drăgușanu a dezvăluit faptul că a fost nevoie de câteva sacrificii pentru a-și menține silueta de invidiat. Totul a început atunci când a observat că are celulită.

Citește și: După ce și-a topit acidul din buze, Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă injectare! Cum arată acum după ce a zis ca își dorește să fie cât mai naturală

Potrivit unica.ro, Bianca a declarat că reușește să se mențină în formă datorită sportului și alimentației echilibrate.

„Mă mențin cu ajutorul echilibrului. Degeaba faci sport dacă mănânci pizza. Se spune că ești ce mănânci. Nu sportul te face să fii armonios, ci alimentația. Ea e 80%, iar sportul e 20%. Dacă mănânci corect și faci puțin sport, să ai puțin tonus, o viață sănătoasă, poți să arăți perfect. Oricum, noi, oamenii, suntem diferiți. Și atunci când găsim un echilibru, ne menținem.

Ce mă mai menține pe mine frumoasă? Somnul. Eu nu beau alcool, eu dorm 7-8 ore pe noapte. Beau o singură cafea pe zi. Nu beau sucuri acidulate. Am renunțat la ele. Făcusem celulită și am zis gata, trebuie să renunț,” a spus vedeta.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.