„Nu te-ai putut abține”. Ce mesaje a primit Theo Rose, după ce și-a arătat burtica, la o luna de la naștere

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 iul 2023, 14:55

Theo Rose a postat un filmuleț de la o ședință foto pe care a realizat-o

Sursa: Instagram

Theo Rose a năsut în urmă cu cinci săptămâni, dar a reușit să se refacă foarte bine. Aceasta este atât de mulțumită de cum arată, încât a realizat o ședință foto, iar comentariile au început să curgă imediat.

Theo Rose traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei, deoarece, de cinci săptămâni, este mamă. La jumătatea lunii iunie, aceasta l-a adus pe lume pe micuțul Sasha Ioan, fiul ei și al lui Anghel Damian.

Theo Rose, cu burtica la vedere, după aproximativ o lună de la naștere

Theo Rose a postat un filmuleț de la o ședință foto pe care a realizat-o, iar, la final, face câteva mișcări pe melodia care se aude pe fundal.

Comentariile au început imediat să curgă, iar internauții au felicitat-o pentru cât de bine și de frumos și-a revenit, după ce a născut.

„Nu te-ai putut abține la sfârșit”, a fost unul dintre comentariile lăsate de o internaută, dar nu cu răutate, făcând referire la mișcările de dans executate de Theo Rose. Artista a primit o mulțime de aprecieri și de complimente, mai ales că fericire era foarte ușor de citit pe chipul ei.

Citește și: Cum arată Theo Rose la aproape o lună după ce a născut! Artista a reușit să slăbească fără niciun efort: „Corp nou”

În urmă cu ceva timp, Theo Rose declara că nu a reușit să rămână la numărul de kilograme pe care îl avea în timpul sarcinii, deoarece consideră că era prea slabă înainte: „Cred că, la operație de cezariană, am scăpat instant de 10 kilograme pe masa de operație, adică rugăciunile mele, să rămân cu vreo 55 de kilograme de la 62, s-au dus, că am rămas

cu 50 în cap”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De asemenea, artista susține că ceea ce nu îi convine deloc este celulita cu care s-a ales în urma sarcinii, dar este dispusă să facă anumite lucruri, doar ca să scape de ea, deoarece nu consideră că

o face să arate bine.

Theo Rose și fiul ei au plecat în prima lor vacanță

Theo Rose și fiul ei, Sasha Ioan, au plecat, în urmă cu doar câteva zile, pe litoral, în prima lor vacanță împreună. Artista s-a bucurat de mare și de soare la Olimp, alături de bunicii micuțului. Aceasta a vrut să se asigure că fiul ei nu va întâmpina nicio problemă acolo, motiv pentru care, a ales o cazare de lux, care să îi ofere tot ceea ce avea nevoie pentru șederea de câteva zile.

Citește și: „Cel mai fericit moment din viata mea”. Theo Rose, imagini emoționante din sala de nașteri, alături de Anghel Damian

Aceasta nu s-a uitat deloc la bani și a scos din buzunar câteva sute de euro bune pentru o noapte de cazare. Aceasta s-a bucurat de tot ceea ce cazarea i-a oferit: piscină, restaurant, plajă privată, bar pe plajă, centru SPA și multe altele.