"Nu te jignea, dacă tu nu îl jigneai prima!" Mama lui Robi, discuție între patru ochi cu Julia! Ce au mărturisit cele două femei

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 09 mar 2024, 21:00

Mama lui Robi, discuție între patru ochi cu Julia!

În ediția de sâmbătă, 9 martie, mama lui Robi a invitat-o pe Julia la o discuție între patru ochi. Iată ce și-au spus cele două femei!

Telespectatorii Kanal D România au avut parte de o ediție palpitantă a emisiunii Casa iubirii, sâmbătă, 9 martie. În această ediție, mama lui Robi a decis să aibă o discuție cu Julia, în grădină, departe de ochii celorlalți concurenți. Subiectul principal al celor două femei a fost Robi. Iată ce au spus cele două despre iubitul Virginiei, dar și cum a reacționat bruneta când și-a văzut posibila viitoare soacră cu rivala ei din emisiune.

Citește și: „ Îmi scriu multe fete”. Ce hotărâre a luat Ionuț de la ”Casa iubirii” după despărțirea de Larisa. Fostul concurent a dezvăluit ce a dus la sfârșitul relației dintre cei doi

Mama lui Robi, discuție între patru ochi cu Julia!

În ediția de sâmbătă, mama lui Robi și Julia au mers în grădina din Casa iubirii, unde au vorbit despre relația dintre blondină ți fiul femeii.

Mama lui Robi a ținut să aibă această discuție cu Julia, până să plece din Casa iubirii, deoarece și-a dorit să afle dacă tânăra mai are vreun sentiment față de fiul ei.

Cu părere de rău, Julia i-a mărturisit că l-a început l-a plăcut pe Robi și chiar a simțit că există o scânteie între ei, dar după ce acesta a jignit-o, tânăra a decis să se retragă.

Cu toate acestea, mama lui Robi a sărit în apărarea fiului ei și a declarat că acesta nu reacționa așa, daca Julia nu îl jignea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Mama lui Robi:'' Ce simți tu pentru Robi?''

Julia:'' În momentul de față, nu cred că mai e vorba de sentimente. La început am avut o scânteie și în prima săptămână în care noi am reacționat, eu chiar am simțit că este perfect pentru mine. Asta până la un moment dat, până a început cu jignirile și acolo am simțit că nu îmi doresc un bărbat care să mă jignească, chiar dacă-l scot din pepeni.

Aveam pretenția de la el, el bărbat în toată firea, se vede că este educat, știe să vorbească foarte bine. Aveam pretenția ca eu dacă l-am enervat, el să-mi răspundă, dar fără să mă jignească.''

Citește și: Schimbare de look totală pentru Nona de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă este de nerecunoscut: „Asta este surpriza de care v-am zis”

Din discuția celor două femei, pare că mama lui Robi regretă că Julia nu este împreună cu fiul ei.

Femeia i-a mărturisit de mai multe ori blondinei că o place și chiar i-a spus unde a greșit în relația cu Robi.

În materialul video de mai jos, puteți vedea reacția lui Robi și a Virginiei, în momentul în care le văd pe cele două femei discutând între patru ochi.