„Nu te mai iubește, nu dă doi bani pe tine”. Stenogramele conversației dintre iubitul tinerei căreia i-a fost luată viața și criminala acesteia. Suspecta s-a dat drept victima ei pentru a nu da de bănuit

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 aug 2023, 09:00

Suspecta s-a dat drept victima ei pentru a nu da de bănuit

Sursa: Facebook Alina Elena

Prietena Alinei, tânăra care a fost ucisă în Mangalia, a fost arestată după ce a fost găsită vinovată de fapta comisă.

Pentru a nu da de bănuit, Loredana s-a dat drept Alina și a purtat mai multe conversații cu iubitul acesteia, unde a încercat să-l convingă că victima plecase din cazare. În realitate, Loredana deja se descotorosise de trupul prietenei sale, punându-l într-un geamantan pe care l-a aruncat pe geam.

Stenogramele conversației dintre iubitul Alinei și Loredana 

Loredana a refuzat să vorbească în fața jurnaliștilor, dar în fața procurorilor a avut un scenariu bine stabilit.

Aceasta a declarat că Alina și-ar fi înșelat iubitul, iar ea s-a săturat să mintă pentru a o acoperi și, din cauza aceasta, au ajuns să se certe, conflict care a degenerat spre crimă. Tragedia a avut loc în hotelul din Saturn la care erau cazate, unde lucrau ca și cameriste.

Citește și: „Au desfigurat-o ca să fie recunoscută cât mai greu”. Întorsătură în cazul crimei de la Mangalia! Cine ar fi fost complicele tinerei de 18 ani care i-a luat viața prietenei sale

„La 2 jumate s-au auzit țipetele. Am bătut la ușă și mi-a zis că dorm. Nu s-a mai auzit nimic după țipete”, a declarat un martor.

După ce și-a ucis prietena, Loredana i-a băgat corpul într-o valiză, a luat un taxi și a mers până în parcul din Mangalia unde a abandonat-o. Șoferul nu a bănuit nici el nimic. 

„A aruncat cadavrul pe geam, valiza i-a luat-o taximetristul.

Inițial i-au zis să îi ducă până la Vaslui”, a mai spus un martor.

Văzând că Alina nu-i mai răspundea la telefon, iubitul acesteia i-a scris Loredanei pentru a se interesa de ea. În continuare, criminala a mințit.

Iubitul Alinei: „Voiam să o trezești pe Alina”.

Citește și: Motivul incredibil pentru care tânăra de 18 ani din Mangalia i-ar fi luat viața prietenei sale! Își înșela iubitul și s-ar fi săturat să mintă pentru ea!

Loredana: „Nu. Nu mă ating de ea. Se tot foiește. Ar putea să verifice telefonul, dar nu vrea”.

Alibiul pe care și l-a făcut Loredana ca să scape basma curată

Loredana și iubitul Alinei au continuat să vorbească și după câteva ore. Pentru a-și crea un alibi, criminala a inițiat o discuție cu tânărul.

Loredana: „Alina pleacă în seara asta? Văd că are bagajul făcut”.

Iubitul Alinei: „Nu știu. Ți-a zis că pleacă?”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Loredana: „Nu. Știam că pleacă pe 16, din ce am auzit”.

Iubitul Alinei: „Nu că pleacă mai devreme”.

Loredana: „Mâine, că are totul strâns”.

Deși Alina era moartă de câteva ore, Loredana a încercat să-l convingă pe iubitul acesteia că victima a plecat de pe litoral și că nu o interesează de el.

Iubitul Alinei: „A plecat Alina acasă?”

Loredana: „Da, acum vreo oră cred. Dar nu știu de ce așa târziu. Sau nu știu unde a plecat că a luat numai o geantă mică. A venit la 2 în cameră”.

Iubitul Alinei: „Și-a închis telefonul. Nu pot să o sun. Mi-a spus că vrea să ne despărțim și după aia a zis că pleacă acasă. (...)”

Loredana: „Nu știu cu cine umblă. Eu nu mai știu nimic de viața ei. Abia ne uităm una la alta.(...) Noi două am fost străine aici.(...) Nu te mai iubește, nu dă doi bani pe tine”.

Loredana s-a dat drept Alina pentru a-și ascunde fapta

Loredana a dus lucrurile la extrem și s-a dat drept Alina în conversațiile cu iubitul acesteia.

„Loredana mi-a scris de pe contul Alinei ca vrea sa ne despărțim, ca m-a înșelat. Am sunat-o, i-am dat mesaj, nu mi-a răspuns. Când nu a răspuns, i-am scris Loredanei care mi-a spus ca nu știe nimic, că a plecat acasă. Cu Alina am vorbit până la 02:04 minute, și a zis că se culcă. După, la 04:30 era Loredana”, a declarat Sergiu, iubitul Alinei.

„Învățau bine, active la ore, copii extraordinari. Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat”, a declarat Mirela Suhan, director adjunct liceul „Ștefan Procopiu” Vaslui.

„De când a plecat la treabă acolo, Loredana se lua de Alina mereu. Au început să se certe din cauza mea. Ea avea invidie pe relația noastră și voia să ne despartă. Îi spunea să mă înșele, să se culce cu alți bărbați”, a mai spus iubitul Alinei.

„A plecat la muncă chemată fiind de prietena ei cea mai bună. De când a plecat, prietena ei a început să aibă altercații cu sora mea. Sergiu, iubitul Alinei, nu îi dădea importanță Loredanei. Loredana avea un anturaj suspect, ieșea în fiecare seară, bea ”, a declarat Ionuț, fratele Alinei.

„Loredana avea un prieten și o bătea pe Alina să spună că Loredana nu umblă cu nimeni. Și ea avea mulți prieteni acolo”, spune Elena, mătușa Alinei.

După fapta ei, Loredana va fi arestată preventiv pentru 30 de zile sub acuzația de omor calificat, pentru care poate ispăși o pedeapsă de până la 25 de ani de închisoare.