„Nu te mai vreau în calea mea”. Cristina a fost revoltată după ce Radu a jignit-o! Ce cuvinte a putut să-i adreseze concurentul: „A fost o simplă melodie”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 nov 2023, 20:00

Astăzi, în cea mai recentă gală a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Cristina s-a inflamat după ce a auzit ce jigniri i-a adresat Radu.

Astăzi, în cea mai recentă gală a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Cristina s-a inflamat după ce a văzut ce cuvinte jignitoare a scos pe gură Radu despre ea.

Cristina a fost revoltată după ce Radu a jignit-o

În gala de astăzi, s-au derulat câteva filmări care îl prezentau pe Radu în diferite ipostaze, fie în conflict cu Cristina, fie vorbind despre ea.

Se pare că tânărul, după o ceartă cu Cristina, a fredonat versurile unei melodii care sună așa: „Femeie perversă și rea, nu te mai vreau în calea mea”.

Citește și: „N-aș vrea să despart niciun cuplu, dar nu am alte variante”. Laurențiu vrea să iasă din „Casa iubirii”, însă trebuie să expună doi colegi pentru a reuși. Acest lucru naște noi tensiuni între concurenți

Imaginile au surprins-o în mod neplăcut pe Cristina, care a fost dezamăgită de comportamentul lui Radu.

„Așa m-ai numit, Radu? Sunt perversă?”, a întrebat Cristina.

„Poate că la momentul respectiv eram puțin dezamăgit de ce s-a întâmplat”, a spus Radu.

„Dar nu e frumos, știi că atunci când ești dezamăgit poate spui unele lucruri care afectează cealaltă persoană”, a declarat Cristina.

„A fost o simplă piesă, o melodie”, a spus Radu.

„N-a fost, că dacă eu spuneam ceva de tine nu era simplu. Dar când e așa, e simplu, când mă jignești tu pe mine”, a răspuns Cristina.

Citește și: Vlada a izbucnit în lacrimi în Casa iubirii! Antoni a cerut-o de iubită: "Faci mișto de mine?"

„Nu este o jignire, cred că voi nu cunoașteți termenii. Femeie perversă nu e neapărat jignire”, a declarat Radu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Andreea Mantea a intervenit și ea în discuție, ținându-i partea Cristinei.

„Este în sens peiorativ, ceea ce înseamnă că este rău. Nu înseamnă contexte bune în care să zici asta”, a spus Andreea Mantea.

Radu afirmă că de ceva vreme Cristina s-a schimbat

Discuția despre versurile melodiei cântate de Radu continuă. Cristina este dezamăgită de fostul ei iubit și afirmă că s-a convins că acesta este caracterul lui, iar prin aceste fapte dovedește că, de fapt, n-a ținut atât de mult la ea. 

„Nu te mai vreau în calea mea, e clar că e de rău”, a spus Cristina.

„Păi, la ce discuții am avut în ziua aia... Ce am zis? Că nu te mai vreau în calea mea”, a declarat Radu.

„Femeie perversă și rea, nu te mai vreau în calea mea! (n.r.: versurile rostite de Radu). Nici nu mă mai aștept la nimic din partea ta, e perfect, felicitări, ăsta este caracterul tău, dacă așa dai tu dovadă că ai luptat și ce mult ai ținut la mine spunându-mi că sunt perversă și rea, atunci vorbești strict despre persoana ta și atât”, a spus Cristina.

„Ai prea mult praf pe suflet, Cristina. Ai mult praf!”, a spus Radu.

„Tu l-ai pus, dar o să-l șterg încet-încet și o să fie clean (n.r: curat)”, a afirmat Cristina.

După afirmația lui Radu, Andreea Mantea a povestit cum a fost prima dată când a cunoscut-o pe Cristina la casting și a descris-o ca fiind o persoană strălucitoare, plină de viață și caldă. Contrar declarațiilor prezentatoarei emisiunii, Radu spune că fosta lui iubită s-a schimbat mult și mai este așa cum o descrie Andreea Mantea.

În final, Radu a fost câștigat cecul și titlul de favorit al săptămânii, dar Cristina nu a dat semne că s-ar bucura pentru reușita lui.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.