“Nu te merită Armin, jur” Claudia Puican, fotografia care i-a pus pe jar pe internauți! Ce comentarii a primit soția lui Armin Nicoară

Autor: Diana Bostan

Claudia Puican, fotografie incendiară în costum de baie

Sursa: Instagram- Claudia Puican

Claudia Puican a încins internetul cu ultima fotografie postată. Vezi cât de bine arată soția lui Armin Nicoară în costum de baie, dar și ce comentarii a primit.

Interpreta de muzică populară, Claudia Puican, a stârnit o avalanșă de reacții pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie în care apare la munte, într-un jacuzzi.

Claudia Puican face furori pe rețelele de socializare

Fanii au fost captivați de frumusețea Claudiei Puican și au lăsat sute de comentarii în care au declarat că soțul ei, Armin Nicoară, nu ar merita o asemenea femeie lângă el.

Fotografia incitantă a Claudiei Puican a adunat rapid mii de aprecieri și distribuiri pe Instagram, iar comentariile entuziaste nu au întârziat să apară.

Citește și: Bucurie mare în familia Claudiei Puican. Soția lui Armin Nicoară a făcut marele anunț: ”Nu îmi vine să cred”

De-a lungul carierei sale, Claudia Puican și-a câștigat fanii nu doar prin talentul vocal, ci și prin naturalețea și farmecul său.

Cu toate acestea, discuțiile despre relația cu Armin Nicoară au fost alimentate de comentarii în care admiratorii interpretei au sugerat că ar merita pe cineva mai vrednic de frumusețea și talentul ei.

Unul dintre fanii artistei a scris:" Nu te merită Armin, jur!”. Alți internauți au subliniat cât de bine arată Claudia, apreciind faptul că artista nu are intervenții estetice și că promovează frumusețea naturală.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

View this post on Instagram

A post shared by Claudia Puican (@claudia.puican)

Artista petrece clipe de neuitat la munte

Claudia Puican a ales să poarte un costum de baie negru care i-a pus în evidență formele apetisante, stârnind un val de comentarii entuziaste din partea admiratorilor săi din mediul online. Deși Claudia Puican a decis să își acorde o mică pauză de la activitățile artistice, fanii rămân cu ochii pe ea, așteptând cu nerăbdare următoarele sale mișcări din lumea muzicală.

Frumoasa interpreta pare să se bucure la maxim de clipele de relaxare și deconectare, după o perioadă încărcată cu evenimente și cântări.

Artista a ales drept destinație Kronplatz, o stațiune de schi situată în regiunea Trentino-Alto Adige din Italia. La fotografia din jacuzzi, Claudia Puican a adăugat și un mesaj pentru fanii săi. ”Vă trimit energie bună de aici!! Pupici !”, le-a transmis artista.

Citește și: Armin Nicoară, pus în fața unei alegeri foarte grele: „Va trebui să o luăm de la zero”. Artistul trebuie să facă două operații în Franța

Fanii au remarcat faptul că artista nu s-a postat alături de soțul său ceea ce i-a făcut pe aceștia să se întrebe dacă aceasta a mers în vacanță singură. Pentru Claudia Puican, această escapadă la munte reprezintă nu doar o oportunitate de relaxare, ci și o modalitate de a-și încărca bateriile înainte de a reveni la activitățile artistice și de a-și împărtăși dragostea pentru muzică cu fanii săi.