Nu te poţi lăsa de fumat? Gabriela Cristea Toader împreună cu invitaţii ei îţi arată cum te poţi lăsa de fumat în doar 3 paşi!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:56

Află cum au reuşit să se lase de fumat Silvia Ioniţă şi Gabriela Cristea Toader!

Ministerul Sănătăţii estimează că fumatul constituie cauza a 90% din decesele prin cancer pulmonar, a 75% din decesele datorate bronşitei şi emfizemului şi a aproximativ 25% din decesele prin boli cardio-vasculare. Statistic, cancerul reprezintă atât în lume cât şi în ţara noastră a două cauza de deces după bolile cardio-vasculare. Riscul de cancer la fumătorii activi dovediţi biochimic a fost de 7,8 ori mai mare faţă de nefumători şi este la fel de mare la bărbaţi că şi la femei.
Cancerul pulmonar este cel mai frecvent neoplasm cauzat de fumat, constituind prima cauza de mortalitate prin cancer în lume (17% din neoplasmele la bărbaţi şi 12% la femei).

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.