„Nu, te rog!”. Incident revoltător într-un parc din Ilfov! Doi minori au fost umiliți și agresați fizic de un adolescent. Întreaga scenă a fost filmată și postată pe Internet

Author: Lavinia Medrea

Întreaga scenă a fost filmată și postată pe Internet

Sursa: Facebook Lacramioara Popescu/PixaBay - colaj Kanal D

Doi copii, în vârstă de 13 și 15 ani, au fost bătuți crunt și umiliți de un adolescent într-un parc din Mogoșoaia, Ilfov.

Doi minori au fost bătuți cu bestialitate de un adolescent, al cărui prieten a filmat și a postat întreaga scenă odioasă pe Facebook. În urma acestui incident, poliția a deschis o anchetă, conform  News.ro.

Doi minori au fost umiliți și bătuți de un adolescent

Întreaga agresiune a fost filmată de unul dintre prietenii adolescentului bătăuș, care îl încuraja vocal pe acesta să-i lovească pe cei doi copii, în vârstă de 13 și 15 ani.

În imagini se poate vedea cum adolescentul amenință și lovește minorii, timp în care victimele îl imploră să se oprească, dar acestuia nu-i pasă și continuă să-i agreseze invocând faptul că „trebuie să plătească”.

Citește și: Peste 200 de copii, părinți și profesori, victime ale bullyingului și violenței în școli, au avut curajul să vorbească despre experiențele trăite. Școala Încrederii face apel la români pentru a contribui la siguranța copiilor în școli.

„Nu, te rog!”, spun copiii, terifiați de agresor.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Ba da, trebuie să plătești!”, le răspunde adolescentul.

Dosar penal pentru lovire și alte violențe

În filmare, se poate vedea cum adolescentul lovește pe rând, cu pumnii, fiecare minor, apoi îi umilește punându-i să se așeze în genunchi.

Unul dintre copii a plecat cu fața plină de sânge, dar spune că se simte bine.

Citește și: „De aici vie nu mai ieși!”. Primele declarații ale femeii bătute de șeful ei, cu coada unui topor, deoarece voia sa demisioneze. Bărbatul din Mehedinți a mai avut probleme cu legea

„La data de 21 martie a.c., în jurul orei 21:28 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 21:10, fiul său, în

timp ce se afla în parcul Mogoşoaia, pe fondul unui conflict spontan, a fost agresat fizic de către un băiat. De asemenea, la data de 5 aprilie a.c., poliţiştii din Mogoşoaia au fost sesizaţi de către un bărbat, cu privire la faptul că, la data de 21 martie a.c., fiul său a fost agresat fizic de către un tânăr” , a anunțat, miercuri, Poliţia Judeţeană Ilfov.

Polițiștii din Mogoșoaia au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Urmărirea penală este efectuată sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.