Nu ți-ai fi imaginat asta. Cum arată prima iubită a prințului Harry. Totul s-a petrecut cu 15 ani înainte de nunta cu Meghan Markle. FOTO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 30 ian 2021, 06:15
Printul Harry în timpul unui discurs
Sursa: Instagram

Până să o întâlnească pe Meghan Markle, prințul Harry a fost implicat în mai multe relații. Prima sa iubită este celebră în lumea sportului, iar cei doi au format un cuplu în anul 2003.

Acum are ochi doar pentru Meghan Markle și a fost dispus să renunțe la tot pentru ea, dar în trecut, prințul Harry a mai avut și alte relații. Având în vedere personalitatea lui, apropiații au crezut că va rămâne multă vreme burlac, însă Meghan Markle a reușit să îl aducă rapid în fața altarului, spre surprinderea tuturor.

Cum arată prima iubită a prințului Harry?

Viața personală a prințului Harry a fost întotdeauna un motiv de discuție, asta și pentru că, de cele mai multe ori, el a încălcat regulile stricte impuse de familia regală britanică, încercând să trăiască din plin fiecare moment. Relațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului au stârnit controverse, lucru care s-a întâmplat și după ce a decis să își întemeieze o familie alături de Meghan Markle.

Citeste si: Prințesa Diana a prezis ruptura prințului Harry de familia regală britanică. Ce declara în trecut?

Căsnicia prințului Harry cu Meghan Markle este acum în atenția publicului și puțini sunt cei care își mai amintesc cum arată prima iubită a acestuia. Totul s-a întâmplat înainte cu 15 ani ca prințul Harry să se căsătorească cu Meghan Markle. Mai exact, potrivit informațiilor existente în presa internațională, prințul Harry ar fi avut o relație cu Natalie Pinkham.

Deși cei doi s-ar fi întâlnit pentru prima oară în anul 1999, la Cupa Mondială de Rugby, se pare că abia în 2003 ar fi format un cuplu, însă pentru o perioadă scurtă de timp. După separare, cei doi ar fi rămas buni prieteni, chiar dacă ulterior Natalie Pinkham s-a căsătorit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Natalie Pinkham este o cunoscută prezentatoare britanică de televiziune, aceasta devenind celebră pentru transmisiunile de la cursele de Formula 1 pentru canalele Sky Sports F1. 

Citeste si: Regina Elizabeta este dezamagita: ducii de Sussex renunta la rolul in familia regala si vor trai pe cont propriu

Cu toate că în trecut a avut mai multe relații, o singură femeie a reușit să îl convingă pe prințul Harry să renunțe la burlăcie: Meghan Markle.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2018, ceremonia fiind transmisă la nivel mondial, iar ulterior au devenit părinții unui băiețel pe care l-au botezat Archie.  

Citeste si: Prințul Harry și Meghan Markle, din nou părinți? Cum au fost dați de gol de o prietenă