Nu ti-ai fi inchipuit-o astfel! Adelina Pestritu a DEZVALUIT cum ii place sa-si petreaca timpul liber!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:42

Este frumoasa, plina de sex appeal si mereu in pas cu moda. Ai crede ca isi petrece serile de week-end in club cu fetele, insa adevarul te va surprinde.

Prezentatoarea emisiunii WOWbiz a marturisit ca adora sa citeasca atunci cand are timp liber pentru ca, asa cum stiti, cartea este hrana pentru suflet.

" Nu citesc in fiecare zi, doar cand am timp liber, in special in weekend. Cartile pe care le citesc sunt recomandate de psiholog si de prieteni. E un mod de a ma relaxa, de a invata lucruri noi. Cartea mea preferata este "Curajul de a fi tu insuti", de Jacques Salomé.

De asemenea, ma fascineaza "Istoria societatilor secrete", de Michael Streeter, iar recent am primit de la colega mea, Bianca Ionita, "ABC-ul Iluminarii", a lui Osho. Mi-au trecut prin mana si alte volume, de exemplu toate cartile lui Petre Tutea, care sunt extrem de educative si distractive, dar in momentele mele grele am ales sa citesc aceste carti pentru ca ma regasesc in ele si am avut multe de invatat despre viata si despre creierul uman.
Le recomand tuturor sa-si incarce bateriile prin lectura. Psihologul m-a invatat cum sa ma relaxez, sa am grija de mine si de sufletul meu pentru ca este cel mai important
", spune Adelina Pestritu citata de ziarulring.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.