Nu-ti dai seama ca e ea! Ce schimbare radicala de look si-a facut Raluca: nu mai arata deloc asa! Oare ii face in ciuda lui Ricardo?

Autor: B.M.

Dupa doua relatii aprinse, cea cu Adrian si cea cu Ricardo, care au esuat in cele din urma, Raluca si-a gasit alinarea in bratele lui Origen Todoran.

Nu in ultimul rand, pentru a se desprinde complet de perioada agitata din viata ei, aceasta si-a facut de curand o schimbare radicala de look.

Citeste si: Primele imagini cu Simina dupa ce si-a pus FATETE! Cum arata ACUM! E TOTAL schimbata!

Citeste si: Simina, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aniversare cu peripetii! Iata ce colegi i-au fost alaturi la petrecere!

Citeste si: Incredibil! De ce poartă mereu Mr. Livian de la "Puterea dragostei 2" un pantof alb și unul negru

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si-a pus fatete, iar fizionomia fetei i s-a schimbat complet. In plus, Raluca nu s-a oprit aici. Acum ea nu mai are parul pana la umeri, ci si-a pus extensii lungi.

Iata cum arata acum Raluca: ti se pare ca ii sta mai bine?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Hair: @extensiideparoskar va doresc o seara minunata!❤️

A post shared by 🍒♥️ Munte Raluca 🍒♥️ (@munteraluca) on

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.