Nu-ti imaginezi cate boli vindeci cu drojdia de bere! Este miraculoasa!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 00:00

Drojdia de bere este un medicament universal si un aliment miraculos, care trateaza o multitudine de afectiuni.

Este usor asimilata in organism si are efect regenerator. Ajuta organismul sa ramana tanar si activ. Este un ingredient esential pentru un ten sanatos si par stralucitor. Ajuta si in dietele de slabire, fiind foarte satioasa.

Drojdia de bere este un element nutritiv indinspensabil organismului uman. Asimileaza nutrietii si asigura o buna functionare a sistemului digestiv. Drojdia de bere este energizanta, ajuta organismul sa reziste la efort fizic si intelectual.

Este utila si in starile de depresie si stres, fiind un tonic excelent.

Ajuta la vitaminizarea organismului, intareste sistemul imunitar si are o actiune hepatoprotectoare. Ajuta astfel ficatul sa se refaca dupa crize, toxiinfectii sau consum de alcool. Drojdia de bere mentine organismul tanar si viguros, incetinind procesul de imbatranire. Ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, scade tensiunea si colesterolul din organism. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.