Nu toata lumea are asa ceva pe maini! Uite ce inseamna daca si tu ai linia ASTA in palma

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 17:30

Obiceiul de a citi in palma este vechi de sute de ani de zile si, dupa cum spun destul de multi oameni, informatiile pe care le ofera nu sunt chiar atat de departe de adevar.

Liniile palmelor sunt diferite de la o persoana la alta. In afara de cele 4 principale, unii oameni mai au o alta linie foarte pronuntata care incepe in dreptul degetului mijlociu si se termina in dreptul inelarului.

Aceasta este numita cercul lui Venus sau linia iubirii. In cazul in care aceasta linie nu este prezenta pe mana ta sa nu fii dezamagit, de obicei ea este asociata cu oamenii care sunt foarte sensibili si au probleme in dragoste.



Daca linia formeaza un cerc, inseamna ca, la un moment dat, ai avut sau vei avea o deceptie mare in dragoste. Daca linia are forma unui semicerc inseamna ca ai sau vei avea probleme in cuplu, dar vei reusi sa treci peste ele in cele din urma.

Daca in acea zona nu ai una, ci mai multe linii in forma de semicerc, inseamna ca esti cu adevarat o persoana foarte emotionala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.