Nu v-ati hotarat unde sa va petreceti Craciunul? Puteti pleca pe urmele lui Suleyman Magnificul! Iata ce oferte au pregatit agentiile de turism VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 aug 2021, 00:30

Agentiile de turism se pregatesc sa dea si ultimele locuri pe care le mai au pentru vacanta de iarna.

Ne ademenesc cu locuri de poveste si preturi ceva mai reduse. O atmosfera de basm, cu miros de vin fiert si carnati la gratar va asteapta in capitala Austriei, la Viena.

Pentru cei care vor sa mearga la schi mai sunt locuri in statiunea Kaprun din Austria. Pentru sapte nopti de cazare cu mic dejun inclus veti scoate din buzunar 249 de euro.

Transportul este inclus, dar cu autocarul.
Daca vreti o destinatie exotica puteti opta pentru Dubai. Veti plati 839 de euro pentru un sejur la un hotel de patru stele. Nici oferta pentru Cipru nu e de neglijat.

Daca sunteti fani ai lui "Suleyman magnificul" trebuie sa stiti ca agentiile s-au adaptat din mers succesului pe care acest serial il are si in tara noastra. Sarbatorile la Istanbul costa 250 de euro pentru 3 zile.
Si veti avea o surpriza!

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.