Nu v-ati rezervat inca un loc la o pensiune unde sa va petreceti sarbatorile de Pasti?  Iata unde puteti sarbatori Invierea Domnului, asa cum o faceau bunicii nostri odinioara

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:22

Gazdele si-au gatit deja casele pentru oaspeti de seama. Peisaj de vis cu munti si coline inverzite, invaluite de traditii!

Asta i-a chemat pe multi romani, anul acesta, sa aleaga drept destinatie pentru vacanta de Pasti...nordul tarii. Doar aici pot petrece Sarbatoarea Invierii Domnului asa cum o faceau bunicii nostri. Gazda Marioara nu a apucat sa-si puna ofertele pe internet, ca locurile la pensiunea ei s-au si ocupat. Asa ca am luat la pas cararea localitatii Breb, in cautarea altor pensiuni.

Ospitalieri de la natura, maramuresenii au casa curata si usa mereu deschisa pentru cei dornici sa simta gustul traditiilor pastrate cu sfintenie in nordul tarii.

La fel si nea Ion. Batranul ne intampina cu zambetul pe chipul brazdat de ani si ne invita in casa lui. In fiecare an, nea Ion asteapta turisti care sa-i calce pragul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Gazdele au gatit deja camerele de sarbatoare: stergare cusute

la mana, paturi groase care invelesc paturile batranilor si covoare tesute la razboi. Gazdele promit ca vor da turistilor si cojoace traditionale, doar sa se simta pe plaiurile maramuresene...ca acasa la bunici. Asadar, daca vreti o vacanta de poveste pentru sarbatoarea Invierii Domnului, Maramuresul va asteapta. Nu trebuie decat sa porniti la drum cu inima curata si dor de traditii.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.