„Nu văd ceva anormal în a vorbi cu el”. Aleyna îl va da uitării pe Ștefan? Aflați ce concurent i-a atras atenția sâmbătă, 24 februarie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Aleyna va da semne că bate în retragere în privința relației cu Ștefan.

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Aleyna va da semne că se retrage din relația cu Ștefan.

Ce concurent i-a atras atenția Aleynei

În episodul de duminică, Marius îi va face o declarație neașteptată Aleynei în timp ce vor dansa romantic.

Citește și: Virginia și Robi, suspectați de fete că ar vorbi în privat, prin mesaje! „Vorbiți prin telepatie?” Ce detalii neașteptate au ieșit la iveală astăzi în Casă iubirii

„Abia așteptam să dansez cu tine, sincer”, va spune Marius.

„Da?”, va răspunde Aleyna, surprinsă de ce aude.

Pe conexiune, Marius va afirma că are de gând să vorbească și s-o cunoască pe Aleyna, iar Ștefan va fi vizibil deranjat. În ciuda faptului că cel pe care l-a sărutat și de care a fost atât de apropiată nu va primi bine informația spusă de Marius, Aleyna va confirma, la rândul ei, că nu vede o anormalitate în a se cunoaște și cu altcineva.

Citește și: „Să aibă grijă cu fata mea!”. Ștefan tună și fulgeră după ce Aleyna l-a chemat pe Cosmin în camera roșie! De ce a făcut bruneta această alegere

„O să ne cunoaștem, o să vorbim”, va spune Marius.

„Eu am zis că putem vorbi, da, nu văd ceva anormal în a vorbi cu el”, va declara Aleyna.

„Păi și dacă Marius ar vrea o cameră roșie cu tine, Aleyna, ai accepta?”, va întreba Cosmin.

Aleyna îl va da uitării pe Ștefan?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Tot mâine, Marius va veni în casa fetelor special s-o vadă pe Aleyna.

Aceasta va părea destul de emoționată de prezența tânărului în casă. Într-un moment în care toate fetele se vor înduioșa, Marius îi va cere permisiunea Aleynei de a o îmbrățișa.

După ce Marius va părăsi casa fetelor, Aleyna le va spune colegelor ei că nu înțelege de ce Marius a decis abia acum să-și arate interesul față de ea.

„Mi-a zis că i-a plăcut de mine de la bun început de când a intrat în casă, nu înțeleg de ce nu a zis asta, doar din cauza cunoașterii mele cu

Ștefan”, va declara Aleyna.

„Dacă Ștefan ar veni acum să te întrebe dacă-ți dorești să oficializezi chestia cu el, ai face-o?”, va întreba Julia.

La apariția acestei întrebări, Aleyna a dat primele semne că bate în retragere în privința lui Ștefan.

„Acum? Nu, acum nu”, va spune Aleyna.

Mâine, Aleyna va avea parte și de o surpriză! Ștefan îi va pregăti o cutie în care se va afla un bilețel pe care va fi notat semnul întrebării și o inimă. Cel mai probabil, concurentul își va face curaj și o va cere de iubită.

Aflați ce se află în cutia primită de Aleyna și ce se întâmplă mai departe sâmbătă, 24 februarie 2024, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?