”Nu văd rostul să merg mai des” Ileana Sterp, detalii neașteptate despre a doua sarcină. Ce decizie a luat sora lui Culiță

Autor: Madalina Maftei

Ileana Sterp a postat primele imagini cu burtica de graviduță, la cinci luni de când a dat vestea că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Sora lui Culiță a dezvăluit că vrea să meargă cât mai rar la ecograf.

Ileana Sterp este însărcinată cu al doilea copil, însă, în tot acest timp, sora lui Culiță a încercat să nu facă din asta un subiect de discuție în spațiul public, astfel a decis să vorbească cât mai puțin despre sarcină. În urmă cu puțin timp, tânăra a postat în mediul online un video cu burtica, în descrierea căruia a scris că urmează să meargă să-și vadă bebelușul, mai mult decât atât, aceasta a mai precizat că și-a propus să meargă cât mai rar la ecograf.

Care este motivul pentru care sora lui Culiță Sterp nu vrea să meargă să-și vadă bebelușul din pântec

Sora lui Culiță Sterp urmează să devină mamă pentru a doua oară anul viitor. Deși au trecut câteva luni de la minunata veste, Ileana Sterp a evitat să discute despre acest subiect. Este bine cunoscut faptul că această s-a confruntat și cu ceva probleme de sănătate în tot acest timp, însă lucrurile par că merg din ce în ce mai bine în viața ei.

Citește și: „Mergem înainte, pe verde”. Ce mașină conduce Culiță Sterp, după ce și-a avariat bolidul în urma accidentului

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În urmă cu puțin timp, Ileana Sterp a postat primele imagini cu burtica de gravidă, aceasta a urcat pe pagina de Instagram un video în care i se poate vedea burta, care a crescut destul de mult în ultima perioadă, însă, esențial a fost mesajul pe care aceasta l-a postat în descriere. 

Sora lui Culiță a decis să nu meargă în fiecare lună la ecograf, ci preferă să meargă cât mai rar, mai ales că medicul i-a spus că bebelușul este bine.

Ileana Sterp ar urma să meargă astăzi la medic pentru a vedea bebelușul pe care îl poartă în pântec și a vrut să împărtășească acest moment emoționant și cu urmăritorii săi.

”Sunt fericită ca luni merg să-l văd pe bebe 🤍 Mi-am propus să merg la ecografii cât de rar posibil, având în vedere că la 12 săptămâni medicul m-a asigurat că e totul bine, nu văd rostul să merg mai des”, a

scris Ileana Sterp pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Logodnica lui Culiță Sterp, avertisment dur pe o rețea de socializare: "Vă fură banii, sunt niște escroci ordinari care așa fac!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ileana Sterp (@sterpileana)

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.