„Nu văd șanse între Deea Maxer și Robert” Numerologul Carmen Harra, dezvăluiri bombă despre relațiile vedetelor din România. Ce s-a întâmplat între Oana Roman și Marius Elisei

Author: Diana Bostan

P

Sursa: Facebook

Carmen Harra dezvăluie informații picante despre relațiile vedetelor după divorț. Printre cele mai urmărite divorțuri în anul 2023 s-au numărat cel al Deei de Dinu Maxer și cel al Oanei Roman de Marius Elisei.

Într-o intervenție în cadrul emisiunii ”Online Story by Cornelia Ionescu”, Carmen Harra a făcut dezvăluiri incendiare despre divorțurile și relațiile vedetelor din România. De ce crede numerologul că Deea Maxer și Robert Drilea nu vor rămâne împreună.

Carmen Harra face dezvăluiri cu privire la divorțul dintre Dinu și Deea Maxer

Dinu și Deea Maxer s-au despărțit după 18 ani de relație, însă ambii și-au refăcut viața destul de repede, Dinu cu Magdalena Chihaia și Deea alături de Robert Drilea.

Numerologul vine cu vești bune pentru Dinu Maxer, susținând că noua sa parteneră îi este destul de asemănătoare din punct de vedere astral. Carmen Harra este convinsă că relația va continua atâta timp cât Dinu nu o va lăsa pe noua sa parteneră să fie forța numărul 1.

Citește și: Carmen Harra, predicții sumbre pentru România în 2024! „Va fi un cutremur mare, se va zgudui totul”

În cazul fostei sale soții lucrurile nu sunt atât de roz. Deși pare că ea și Robert Drilea au relația perfectă, Carmen Harra îi avertizează și spune că lucrurile nu sunt exact așa cum par între cei doi. Aceasta susține că Robert Drilea este bărbatul de care avea nevoie vedeta în momentul respectiv, însă pe viitor lucrurile pot lua o altă întorsătură.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu prea văd șanse între Deea și Robert.  Pe Deea mereu în viziunea mea o văd cu altcineva, un bărbat care să-i țină piept, să fie pe măsura ei și încă nu l-a găsit. Are ea în cap pe cineva și o văd într-o altă situație. Faceți tot ce puteți ca lucrurile să progreseze, dacă ele se încurcă undeva, încercați să vedeți dincolo de momentul actual.

Dinu e complet diferit față de Robert și poate că pe moment de asta avea nevoie Deea. ”, a spus Carmen Harra, pentru WowNews.

Ce spune Carmen Harra despre Oana Roman și Marius Elisei

Un alt divorț neașteptat în anul 2023 a fost cel al Oanei Roman și Marius Elisei. Cei doi și-au spus ”adio” după 11 ani de relație.

Cei doi au împreună o fiică, însă în urma divorțului cei doi s-au atacat reciproc de mai multe ori. Dacă Marius Elisei și-a refăcut viața, Oana Roman a preferat să se concentreze pe muncă și pe creșterea fetiței sale.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru Jador: „Îi sfătuiesc familia să-mi dea un semn”

În mod surprinzător, Carmen Harra susține că Oana Roman ar fi fost cea care și-ar fi dorit divorțul în această situație, între cei doi fiind mai mult o relație de completare decât de iubire.

Numerologul a dezvăluit pentru WOWnews faptul că Marius Elisei ar putea deveni tătic pentru a doua oară, iar în viața Oanei Roman ar putea intra un bărbat din sfera politică.

„Nu știu dacă mă credeți, dar cel care a vrut să tragă de căsnicie a fost el. Divorțul e generat de ea, nu de el, nu știu ce știți voi sau ce afirmă ei. După codurile lor, generatoarea de separare este ea. Între ei este o relație de înțelegere, nu una de mare iubire. Aici e o relație de completare, cel care ar vrea să facă mereu pace este mai mult el, pe care-l văd foarte spiritual, intens, foarte dornic să reușească și material, dar are o forță spirituală foarte frumoasă. Dacă ea a dorit ca divorțul să fie definitiv, adevărul e undeva la mijloc. Pe el îl văd într-o altă relație și având un copil cu altcineva. În viața ei s-ar putea să intre un om din politică, în următoarele 8 luni sau un an”,  a spus Carmen Harra pentru sursa menționată anterior.