„Nu văd vremuri bune în față”. Câți bani mai face Adi Hădean după ce afacerile lui s-au cutremurat din cauza pandemiei

Autor: Lavinia Medrea

Adi Hădean răspunde întrebărilor puse de Denise Rifai

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitat a fost Adi Hădean.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitat a fost Adi Hădean.

Câți bani reușește să facă Adi Hădean 

În 2020, întreaga industrie HoReCa a fost extrem de afectată, mai ales după ce Guvernul a introdus măsuri fiscale care afectau în special afacerile. 

Citește și: Cum a devenit cunoscut Adrian Hădean: Cea mai delicioasă rețetă de paste realizată de celebrul bucătar

La acea vreme, Adi Hădean spunea că românii vor sfârși ori angajați, ori emigranți.

Denise Rifai a vrut să afle cum îi merg în ziua de astăzi afacerile lui Adi Hădean.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cât de tare vă strânge statul român de gât?”, este întrebarea cu numărul 9, adresată de Denise Rifai.

„Nu e vorba doar de statul român, e vorba de un întreg context care el este girat de statul român, pentru că mediul de afaceri din România funcționează doar la umbra statului român și în termenii setați de statul român, că nu funcționăm după legile din Statele Unite ale Americii, funcționăm după legile de aici.

Dacă vrei să faci afaceri corect, este extrem de complicat și va deveni și mai complicat pentru că noi nu trăim într-o lume ideală”, a spus Adi Hădean.

Citește și: Adi Hădean, în această duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Afacerile lui Adi Hădean, afectate de pandemia de COVID-19

În prezent, Adi Hădean declară că nu-i merg prost afacerile, dar nici nu vede vremuri bune în viitor când vine vorba de bunăstare financiară. 

„Eu cred că oamenii care fac aceste legi sau le concep or fi știind ei economie, dar poate pe aceea din cărți, adică nu cred că au avut nici măcar un butic la colț de bloc ca să înțeleagă cum merge viața, de fapt, sau care este realitatea, și cum se leagă că tu poți să încerci să organizezi cât poți de bine un business dar s-ar putea ca acei bani de care tu ai nevoie să funcționeze, să nu curgă așa cum ai prevăzut în plan.

Nu pot să spun că business-urile noastre merg prost astăzi, dar nici nu văd vremuri bune în față”, a răspuns Adi Hădean.