Nu vei ghici niciodata ce varsta are barbatul din imagine! Toti cei care afla adevarul raman socati. Uite care este secretul lui

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 14 iul 2020, 16:25

Priviti-l cu atentie pe barbatul din imaginea alaturata si incercati sa ii ghiciti varsta.

Pare incredibil, dar Kazim Gürbüz are nu mai putin de 95 de ani! Corpul insa nu ii tradeaza deloc varsta, iar putini sunt cei care i-ar da mai mult de 40 sau 50 de ani.

Barbatul spune ca, urmand regulile lui, oricine poate ajunge cu usurinta la varsta de 130 de ani. Totul s-a schimbat pentru Kazim la 41 de ani, cand a avut un accident in urma caruia si-a fracturat coloana si a ramas paralizat de la brau in jos.



Atunci medicii i-au spus ca va ramane infirm pe viata. Acela a fost momentul in care a facut o serie de schimbari radicale in stilul de viata si in alimentatie, schimbari care i-au permis ca, dupa 9 luni de la accident, sa poata merge din nou ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, spre uimirea tuturor.

Kazim spune ca secretul lui consta in masaj, yoga, meditatie zilnica, dieta vegetariana si consum de ceai verde in fiecare zi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.