„Nu veni cu ochi de căprioară în fața noastră să spui că tu așa credeai”. Jasmine, taxată dur de jurați și de concurente după ce a copiat o ținută cu scopul de a le da peste nas colegelor ei: „Nu mă simt vinovată”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 26 iul 2023, 23:01

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil”, Jasmine a fost taxată dur după ce a încercat să le dea peste nas tuturor.

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii fenomen de modă „ Bravo, ai stil! ”, prezentată de Ilinca Vandici, difuzată exclusiv la Kanal D și jurizată de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu, Jasmine a fost pusă la colț de colege și de jurați după ce a încercat să le dea peste nas tuturor.

Jasmine, taxată dur de jurați și de concurente 

Astăzi, în culise, Jasmine a făcut o ironie la adresa lui Iris cerându-i o listă cu ce pași ar trebui să parcurgă pentru a reuși să copieze identic o ținută, lucru considerat nerespectuos de către Iris.

Citește și: „Poate că locul meu nu este aici”. Eliminare previzibilă la „Bravo, ai stil”! Patru concurente au fost în pericol de eliminare, însă cea despre care s-a spus că nu are ce căuta în competiție a plecat

Întrebată de ce a copiat în mod intenționat ținuta din ultima gală, Jasmine a răspuns: „Pentru că ne este permis! Am vrut doar să bifez și eu acest look copiat”.

„Rezultatul nu a fost atât de interesant și frumos, faptul că ea susține că a dorit să vină și ea cu o ținută copiată mi se pare o scuză, încearcă să se scoată”, a spus Maria, despre ținuta copiată de Jasmine.

„Sper că și-a demonstrat singură că nu e atât de ușor să copiezi ținute”, a declarat Iris, la testimoniale.

Cu o încredere debordantă, Jasmine a declarat că nu se simte vinovată pentru ce a făcut în ultima gală, dar nici pentru acuzele pe care le-a adus colegelor, acelea că ar copia ținute.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Aza pare că nu vrea să renunțe la confort în ținutele pe care abordează: „Mi-e frică”. Jurații o sfătuiesc să îndrăznească mai mult când vine vorba de styling

„Eu am mereu cuvintele la mine, nu mă emoționez niciodată, nu mă simt vinovată”, a declarat Jasmine.

Toată lumea consideră că Jasmine nu a copiat pentru a le da peste nas

Deși susține că a copiat intenționat pentru a-și pune colegele la punct, în special pe Iris, Maria și Iris sunt sigure că nu ar fi spus niciodată, dacă ar fi fost întrebată, de unde s-a inspirat cu ținuta din ultima ei gală și că, de fapt, nu a copiat pentru a le demonstra lor ceva, ci din motive personale.

„Sunt curioasă dacă noi nu îți observam referința, tu specificai ceva? Eu am specificat de fiecare dată când am avut o inspirație a unei ținute”, a spus Iris.

„Nu ar fi spus, sunt sigură că ea credea că noi nu știm referința. Ulterior s-a dat la întors că ea a vrut să ne pună la încercare”, a declarat Maria, la testimoniale.

„Ce am taxat noi întotdeauna a fost execuția. Cum s-a ajuns la asta cu permis? Cine v-a zis că e interzis?”, a întrebat Maurice Munteanu.

După ce a susținut că a crezut că poate copia, Raluca Bădulescu a luat-o la ochi pe Jasmine și i-a sugerat să nu mai facă pe neștiutoarea.

„Nu veni cu ochi de căprioară în fața noastră să spui că tu așa credeai. Știai toate regulile concursului”, a declarat Raluca Bădulescu.