„Nu vor să mă lase să trec. Pierd avionul!”. Pe ultima sută de metri cu sarcina, Emily Burghelea a rămas blocată pe aeroportul din Dubai

Autor: Andreea Buinoschi

„Nu vor să mă lase să trec. Pierd avionul!”. Pe ultima sută de metri cu sarcina, Emily Burghelea a rămas blocată pe aeroportul din Dubai

Sursa: Instagram

Preț de câteva zile, Emily Burghelea, Andrei și Amedea au mers în Dubai, pentru a se bucura de soare. Cu toate acestea, în timp ce se aflau în aeroport, pentru a reveni în România, lucrurile au luat o întorsătură neplăcută.

Emily Burghelea și-a luat soțul și fata și a plecat în Dubai, pentru câteva zile. Chiar și așa, pe aeroportul din Dubai, nu a fost lăsată să urce în avion, de teama că ar putea naște în timpul zborului.

Emily Burghelea a rămas în aeroport, în Dubai

Deoarece Emily Burghelea nu mai are foarte mult până când va aduce pe lume cel de-al doilea copil, aceasta a putut să zboare în Dubai doar cu acordul medicului, doar că acest acord nu mai este valabil și pentru zborul de întoarcere.

„Nu vor să mă lase să zbor!!!!!! Mi-au spus că acordul de la dr. din Ro nu mai este valabil în DUBAI. Nu vor să mă lase să trec. Pierd avionul!

Trebuie să îmi dea aviz un dr din Dubai, pleacă avionul și domnul acesta merge cu trei km pe oră. Îmi vine să mă urc eu la volan. Efectiv, a început să mă doară și burta”, a transmis Emily Burghelea, în mediul online.

Citește și: Exclusiv! Visul lui Emily Burghelea de a deveni din nou mamă s-a împlinit: "Da, ne mai dorim încă 3 copii!" Cum a reacționat soțul ei când a aflat vestea cea mare

„Emily Burghelea a plecat la spital, eu am rămas să schimb biletele, dar toți îmi zic că pe ea nu o pot lăsa să zboare, doar eu cu Amedea.

Ei zic că e în 36 de săptămâni, deși noi le-am spus că nu e o dată exactă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici nu prea vor să vorbească cu mine. Spun că s-a dat o alertă cu privire la Emily Burghelea, de parcă ar fi teroristă. Nici măcar taximetristul nu a vrut să o ducă la spital, ne-am rugat de ei. Eu aștept cu Amedea, în aeroport”, a postat și soțul lui Emily.

Emily Burghelea a primit acordul de urca în avion

În cele din urmă, Emily Burghelea a primit acordul de a se urca în avionul spre România, dar nu înainte de a mai trebui să facă ceva drumuri.

„Domnul m-a dus la un centru COVID și voia să mă lase aici! Suntem în mijlocul deșertului, am avut noroc că am ieșit repede și nu a plecat. Nu știu în cât timp ar fi ajuns altă mașină.

Nu știu dacă mai am vreo șansă, dar merg la urgențe, unde trebuia să ajung din prima!

Citește și: Emily Burghelea a luat o decizie radicală în privința fiicei ei, care recent a împlinit un an: ”Aștept de vreo trei luni” Vedeta nu a stat de gânduri și le-a împărtășit internauților motivul pentru care Amedea va apărea tot mai rar pe internet

Nu știu cât timp mai am și nu știu dacă mai reușesc. Cert este că trebuie să mă grăbesc foarte tare”, a mai spus Emily, în timp ce se afla în drum spre spital.