„Nu vrea să stea aici până la final că și așa nu câștigă sezonul”. Robert va dezvălui motivul pentru care Mihaela vrea să plece din „Casa iubirii”! Aflați ce se va întâmpla mâine, 21 octombrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 20 oct 2023, 19:00

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Robert va dezvălui adevăratul motiv pentru care Mihaela vrea să părăsească emisiunea.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Robert va da cărțile pe față și va vorbi despre motivul pentru care Mihaela vrea să plece din competiție.

Robert va dezvălui motivul pentru care Mihaela vrea să plece din „Casa iubirii”

Mâine, Bianca îi va întreba pe Robert și pe Mihaela cum s-ar simți dacă ar părăsi emisiunea „ Casa iubirii ”. 

Citește și: „Eu n-am ce să fac cu o femeie de genul ăsta lângă mine!”. Cosmin refuză să se mai apropie de Julia! Concurentul nu este atras de caracterul tinerei: „Supără-te, să fii sănătoasă!”

„Cum te-ai simți dacă Mihaela ar părăsi Casa iubirii?”, va întreba Bianca.

„Rău”, va răspunde Robert.

„Mihaela, cum te-ai simți dacă Robert ar părăsi Casa iubirii”, va întreba Bianca.

„Păi eu nu sunt crezută orice aș spune, asta clar”, va spune Mihaela.

Citește și: Larisa și George de la ”Casa Iubirii” au luat o hotărâre cu privire la relația lor. De ce nu a vrut concurenta să se apropie de Antoni

„Păi da, dar pare că el știe ceva, gen de asta a zis”, va interveni Laurențiu.

După ce Laurențiu îi va arunca mingea la fileu, Robert va declara că Mihaela, de fapt, vrea să plece înainte de finalul emisiunii pentru că știe că nu va câștiga oricum competiția. Spre dezamăgirea Mihaelei, concurentul nu va înțelege că motivul pentru care voia să stea în emisiune era ca să fie lângă el. 

„Normal, am vorbit în casa fetelor, eu și ea. Ea (n.r.: Mihaela) nu vrea să stea aici până la final că și așa nu câștigă sezonul”, va spune Robert.

„Păi asta am spus, că scopul meu era să rămân lângă tine până la final”, va declara Mihaela.

Pentru că Mihaela va interveni peste el, Robert se va oftica pentru că nu poate termina o frază până la final.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Nu pot să vorbesc”, va spune, iritat, Robert.

După discuția dintre Robert și Mihaela, concurenții vor primi niște bilețele pe care vor trebui să numească concurenții care se potrivesc cel mai bine cu descrierea menționată pe hârtie. Una dintre descrieri este de „cel mai răutăcios” și „cea mai răutăcioasă”.

„Cred că cel mai răutăcios concurent din cei 13 din casă este Robert”, va spune Vlada.

„Cred că cea mai răutăcioasă fată din casă este Mihaela”, va spune Julia.

Antoni și Vlada se vor săruta

Tot în episodul de mâine, Antoni și Vlada vor ieși singuri în curte, acolo unde cei doi pare că se vor săruta.

„Nu vreau să te pup”, va spune Vlada.

„Ba da, uite, eu vreau”, va spune Antoni.

„Pupă-mă!”, va exclama Vlada.

Antoni va rămâne surprins de răspunsul Vladei, iar cei doi se vor apropia din ce în ce mai tare în ceea ce pare a fi un sărut. Imaginile cu ei au fost transmise și pe conexiune, unde au fost stârnite țipete de bucurie.

Dacă Antoni și Vlada se vor săruta veți afla mâine, 21 octombrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D! 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.