''Nu vreau să-l mai văd!'' Larisa, mărturisiri neașteptate despre Patrick! Ce se întâmplă de fapt în sufletul concurentei? Aflați ce se va întâmpla duminică, 10 martie, într-o nouă ediție a emisiunii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 09 mar 2024, 21:00

Patrick și Larisa

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 10 martie. Larisa și Patrick au parte de o Gală tensionată. Iată ce declarații fac cei doi concurenți.

Patrick și Larisa, într-o cunoaștere sau nu? Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi concurenți. Iată ce urmează să se întâmple duminică, într-o nouă ediție a emisiunii Casa iubirii. 

Citește și: „ Îmi scriu multe fete”. Ce hotărâre a luat Ionuț de la ”Casa iubirii” după despărțirea de Larisa. Fostul concurent a dezvăluit ce a dus la sfârșitul relației dintre cei doi

Larisa, mărturisiri neașteptate despre Patrick!  

În ediția de duminică, 10 martie, a emisiunii Casa iubirii, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, atmosfera va fi una tensionată, deoarece lucrurile nu par deloc să se liniștească între Patrick și Larisa.

Una caldă, una rece pentru Patrick. În Gala de duminică, 10 martie, cel mai curtat concurent din emisiune face declarații neașteptate.

Tânărul nu înțelege ce își dorește cu adevărat Larisa și care este, de fapt, rolul lui în viața blondinei.

Patrick consideră că i-a arătat de mai multe ori Larisei că este un băiat serios, care vrea să o cunoască mai bine și chiar să formeze un cuplu cu ea. Însă, Larisa nu este tocmai convinsă de intențiile masculului din Casa iubirii. Blondina își dorește o iubire sinceră și pură, dar simte că Patrick nu îi poate oferi momentan acest lucru.

Cel mai probabil, concurentei îi este teamă să nu fie rănită.

După mai multe respingeri din partea Larisei, Patrick a decis să mărturisească ce are pe suflet, în Gala de duminică, 10 martie.

Patrick: "Șarpe! Normal că mi-am luat-o... eu trei minute nici nu am realizat că tu ai spus asta pe conexiune și nici nu știam dacă să fiu supărat. Nu știam cum să reacționez, dar când am văzut că și ei (n.r.

concurenții) au sesizat, am zis: <Băi, sunt eu nebun, iar văd binele?> M-a deranjat!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Andreea Mantea: "Cum îl vezi pe Patrick astăzi?"

Larisa: "Nu vreau să-l mai văd!"

Bianca: "Nu înțelegem nimic! Azi așa, mâine mă bate vântul în partea cealaltă...

Nu înțeleg!"

Patrick: "Vreau băiat nou, vreau să mă topesc, dar eu unde sunt în poveștile astea? Adică eu nu sunt deloc. Mie mi se pare că este o fugă fără niciun sens, fără nimic."

Citește și: Schimbare de look totală pentru Nona de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă este de nerecunoscut: „Asta este surpriza de care v-am zis”

Telespectatorii vor putea afla în ediția de mâine cum se vor termina conflictele dintre fete și băieți, dar și ce acuzații vor mai face.

Rămâne de văzut cum va decurge noua ediție a emisiunii Casa Iubirii. Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 10 martie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.