„Nu vreau să pun accent foarte mult pe situația asta până nu discutăm noi doi”. Larisa se teme de ce îi poate spune Robert! Nu ratați noul episod din „Casa iubirii” miercuri, 7 februarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea

Larisa pare că bate în retragere

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Larisa va părea că are rețineri în ceea ce-l privește pe Robert.

În ediția de miercuri a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Larisa va părea speriată de ce urmează să afle despre viața personală a lui Robert.

Larisa se teme de ce îi poate spune Robert

Citește și: Casa iubirii: „Copia nu-i original”. Război total între Julia, Bianca și Ștefania. Care dintre cele trei va ajunge la inima lui Cosmin

În episodul de mâine, Robert îi va explica Larisei că nu poate avea un bărbat perfect, deoarece un bărbat atât de calificat cu siguranță a trecut prin multe greutăți în viață care l-au călit. Pe de altă parte, Larisa va face o diferență între experiența ei de viață și cea a lui Robert, dând semne că este cel puțin reținută.

„Bărbatul acela de care tu ai nevoie și spui nu poate fi așa, desenat și gata, să apară în fața ta.

Bărbatul acela trebuie să fi trecut prin mai multe ca să ajungă la acel nivel, să știi”
, va spune Robert.

„Știu, că și eu am trecut prin mai multe, dar acum depinde și prin ce anume și depinde de situație. Nu vreau să pun accent foarte mult pe situația asta până nu discutăm noi doi”, va spune Larisa.

Citește și: „Eu am filmat”. Ce se întâmplă între Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii”. Fosta concurentă le-a răspuns fanilor cu privire la despărțirea de iubitul său

Robert va fi cel care face primul pas înspre o discuție cu Larisa și va cere permisiunea camerei de a merge în grădina fetelor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Cosmin, indecis între Ștefania și Bianca

„Între două nu te plouă, dar nici bine nu-ți e”, spune un proverb.

Cosmin este în continuare indecis între două concurente din „Casa iubirii”, Ștefania și Bianca. După ce Ștefania și-a petrecut câteva clipe în brațele lui Cosmin, Bianca va decide să arunce o bombă în episodul de mâine.

„Săptămâna trecută am avut o discuție în grădină, Cosmin mi-a spus că și-ar dori să nu renunț să mai fac pași înspre el, deci din moment ce un bărbat spune asta...

nu mi-a spus să stau deoparte sau să nu mai fac nimic în privința asta”, va dezvălui Bianca.

„Și pe tine te simpatizez dar nu știu... nu am un verdict deocamdată”, va spune Cosmin.

Ce se întâmplă mai departe aflați miercuri, 7 februarie 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?