„Numai criminalii în serie își privesc victimele”. S-a descoperit că Loredana nu regretă crima pe care a comis-o în Mangalia. De ce i-ar fi luat viața Alinei, de fapt

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 14 aug 2023, 09:24

De ce i-ar fi luat viața Alinei, de fapt

Sursa: Facebook Alina Elena/Loredana Atănăsoaie

A trecut aproape o săptămână de când Alinei i-a fost curmată viața cu sânge rece de către Loredana, prietena ei cea mai bună, în camera din hotel în care erau cazate la Saturn.

În urma crimei pe care a comis-o, Loredanei i s-a efectuat un raport psihologic pentru a determina în ce stare mintală se afla în acel moment. Specialiștii sunt surprinși deoarece este un caz rar.

S-a descoperit că Loredana nu regretă crima pe care a comis-o 

Specialiștii spun că Loredana nu regretă, de fapt, că și-a ucis cu sânge rece prietena, ci mimează empatia pentru a primi o pedeapsă mai mică, relatează  Cancan.ro.

Citește și: „Acest Casian a jucat teatru”. Bărbatul ce a dat declarații presei nu este iubitul Alinei, victima crimei din Mangalia

Criminala din Mangalia urmează să fie adusă în Capitală pentru un examen psihiatric amănunțit, solicitat de psiholog. Ancheta a scos la suprafață detalii care ar putea s-o bage pe Loredana la închisoare pe viață. 

„Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică.

A povestit că după ce a înjunghiat-o pe fată i-a ținut acesteia mâna la gură ca sa nu se mai audă cum horcăie. Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute.

A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul.

Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute”, spun surse din anchetă, potrivit  Cancan.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Mărturia unui tânăr care suține că ar fi fost împreună cu Alina: „Mi-am cumpărat mie o verighetă, ei o verighetă”. Mărturisirile șocante ale tânărului

Loredana se află în custodia Inspectoratului Județean de Poliție sub arest preventiv pentru 30 de zile. Între timp, a fost vizitată de mama și avocatul său. 

Loredana, bănuită de sadism

Conform anchetei făcută de psihologi, Loredana nu și-a dorit în nicio secundă să-i salveze viața prietenei sale, Alina.

„Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare.

Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maiou si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie. Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie.

Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie.

Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă”, mai spun sursele din anchetă, potrivit sursei menționate anterior.