Numai in Romania s-a mai pomenit asa ceva! La Timisoara primarul a platit peste 150.000 de lei pentru un lift care NU EXISTA VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 07:20

In 2010 cladirea Directiei Fiscale a fost inaugurata cu surle si trambite dupa ce o comisie a stabilit ca imobilul respecta intocmai proiectul in valoare totala de 3 milioane de lei.

Pe hartie cladirea prevedea si liftul, pentru care s-au cheltuit nici mai mult nici mai putin de 150 de mii de lei. In realitate insa acesta lipsea.

 

Noua si impunatoare, cladirea le-a luat ochii angajatilor. Numai asa se explica faptul ca, timp de trei ani, nimeni nu si-au dat seama ca lipseste ascensorul.

 

Angajatii Directiei Fiscale urca zilnic pe jos cu dosarele in brate patru etaje. Directorul

institutiei sustine ca a sesizat greseala constructorului inca de la bun inceput. A cerut explicatii. 

 

Dupa ani buni si nici urma de lift ascensorul a aparut, astazi, ca de nicaieri. Culmea tupeului, muncitorii se jura ca liftul era la locul lui, doar ca piesele nu erau montate.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Trei

angajati ai primariei care au semnat receptia lucrarii sunt acum cercetati penal pentru abuz in serviciu contra intereselor publice.

 

Reprezentantii primariei sunt convinsi ca vor recupera prejudiciul. Daca nu va disparea din nou, liftul ar trebui montat in urmatoarele saptamani.