Numai politist sa nu fii in Romania! Oamenii legii ingheata iarna in frig pentru siguranta cetatenilor

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 13 oct 2020, 01:50

Viata de patrula! De parca n-ar fi suficient salariul mic, oamenii legii mai trebuie sa indure vremea grea, dar si batjocura unora care nu dau doi bani pe uniforma.

Cine spune ca viata de politist in strada este simpla, nu stie ce vorbeste! E suficient sa privesti aceste imagini si iti dai seama ca la noi, politistul are multe de indurat.

Vor nu vor, oamenii legii nu au ce face! Fie soare, fie ploaie, trebuie sa fie la datorie. Sa inoate prin nameti si sa stea in „bataia” masinilor care ii stropesc din cap pana in picioare.

Si asta nu e tot, oamenii legii sunt umiliti de multe ori de cei pe care ar trebui sa ii apere.

Ca in imaginile pe care le vedeti aici! Va intrebati oare de ce a venit echipajul de politie? Ei bine, tinerii asistau la un spectacol de drifturi! Si pentru ca oamenii legii au indraznit sa le strice distractia, au fost rasplatiti cu o ploaie de bulgari.

Jandarmul nu are incotro si intra in masina, rusinat.

Nici macar cei de la ordine publica nu scapa de riscurile meseriei: „ Eram in uniforma! Patru indivizi m-au injurat, le-am cerut sa inceteze, dupa care m-au lovit cu piciorul si am ramas cu degetul stramb! Deci, riscurile meseriei! ”, ne marturiseste unul dintre oamenii in uniforma.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Iarna, e si mai si! Poltistii care patruleaza toata ziua se imbraca temeinic ca sa nu aiba degeraturi.

Frigul ca frigul! De el te mai „pazesti”, insa oamenii sunt cu mult mai periculosi, spun cei doi politisti de la ordine publica. Dar nu doar iarna e grea viata de politist in strada! Asta vara, un politist din Cosntanta a trebuit sa dirijeze circulatia descult! Vedeti in imagini de ce!

##VIDEO101635##

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.