Numaratoarea inversa a inceput! “Lacrimi la Marea Neagra”, final de poveste

Autor: B.M.

Luni, de la ora 20:00, va fi difuzat ultimul episod al serialului.

Doar cateva zile ne mai despart de finalul serialului “Lacrimi la Marea Neagra” si de aflarea deznodamantului fascinantei povesti a familiei Kaleli.

Milioanele de romani au putut admira, prin intermediul micului ecran, pe parcursul celor trei luni de difuzare, povestea de viata a familiei Kaleli, a eroinei Nefes ai a lui Tahir, dar si frumusetea peisajului salbatic in care s-a desfasurat actiunea indragitului serial.     

Luni, de la ora 20:00, fanii serialului isi vor lua ramas bun de la protagonistii „Lacrimi la Marea Neagra”, alaturi de care au trait momente unice, pline de suspans, momente de

lupta si curaj, fiind martorii povestii de viata a lui Nefes, protagonista serialului, dar si a intregii familii Kaleli.

De la o zi la alta, romanii au simtit, au <trait> drama frumoasei Nefes, interpretata de Irem Helvacioglu, tanara care a luptat cu indarjire sa-si recapete libertatea dintr-o relatie plina de violenta, dar si sa depaseasca traumele psihice provocate de aceasta.

Iubirea, intruchipata de Tahir (Ulaş Tuna Astepe), i-a oferit lui Nefes puterea incredibila de a-si schimba destinul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Indarjirea, vointa, curajul dar si sensibilitatea lui Nefes au devenit un exemplu pentru milioane de femei din intreaga lume, determinarea ei de a schimba raul in bine, de a-si schimba soarta, oferintu-le curaj si speranta celor care s-au identificat cu viata protagonistei serialului „Lacrimi la Marea

Neagra”.

Nu ratati luni, de la ora 20:00, ultimul episod din „Lacrimi la Marea Neagra”. Tot atunci vom afla care va fi destinul familiei Kaleli, si ce decizie radicala vor lua Nefes si Tahir.

Marti, 10 noiembrie, de la ora 20:00, „Gulperi” intra in casele romanilor, cu un nou episod, plin de emotie situatii dramatice.

Din 16 decembrie, „Gulperi”  va putea fi urmarit cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.