Numarul palestinienilor ucisi creste cu sutele, de la o zi la alta, in timp ce israelienii isi continua atacurile in Fasia Gaza!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:38

In timp ce-si ingroapa mortii, palestinienii privesc spre cer si se intreaba „A uitat, oare, Cel de Sus de ei?!”.

Cum poate fi alinata o biata mama, care parca n-ar vrea sa se dezlipeasca de trupul neinsufletit al pruncului sau?! Exista vorbe de mangaiere pentru ea, in aceste momente?! Cata durere este in sufletul unui om care isi tine pe brate trupul fara suflare al propriului nepot?!

Ca ei sunt sute, poate mii de palestinieni care si-au vazut mamele, tatii sau copiii ucisi in timpul bombardamentelor. 
Pentru ei, viata pare acum lipsita de sens. Momentul tragediei ii va urmari clipa de clipa de acum inainte. Sunt traumele unui razboi in care au cazut victime nevinovate. Dupa cea mai neagra zi, in care peste o suta de palestinieni au fost ucisi, multi au inceput sa-si ingroape mortii. Sa-i planga, sa-i jeleasca!

Dar, tragediile par a fi de departe la final.  Acum, doar Cel de Sus ii mai poate salva din ghearele vrajbei razboiului care in ultimele 14 zile a omorat 570 de palestinieni si a ranit grav peste trei mii.

Ca un traznet a picat bombardamentul in miezul noptii! Oamenii povestesc ca toata familia era la masa cand o racheta israeliana a picat pe cladirea din centrul orasului Gaza.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nimeni nu-i mai poate aduce inapoi pe cei morti! Iar macelul continua! Morgile au devenit neincapatoare pentru zecile de palestinieni ucisi de la o zi la alta.

In ultimele doua saptamani, de cand armata israeliana a declansat ofensiva in Fasia Gaza, peste o suta de mii de palestinieni si-au abandonat caminele pentru a se salva. Adica de doua ori mai multi decat in timpul conflictului  din 2009.