Numerologie 2023: La ce trebuie să ne așteptăm în acest an în funcție de numărul destinului

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 10 oct 2023, 04:55

A venit momentul ca fiecare în parte să descopere ce îi rezervă anul 2023, în funcție de numărul personal al destinului.

Sursa: https://www.pexels.com/

Care sunt previziunile numerologice pentru anul 2023, în funcție de numărul destinului dumneavoastră?

A venit momentul ca fiecare în parte să descopere ce îi rezervă anul 2023, în funcție de numărul personal al destinului.

Care sunt previziunile numerologice pentru 2023

Pentru a afla ce vă rezervă anul 2023, trebuie doar să adunați numerele ce compun data dumneavoastră de naștere. Spre exemplu: Dacă ziua nașterii dumneavoastră este 10 octombrie, va trebui să reduceți ziua și luna nașterii, la o singură cifră.

Așadar, 10 (ziua nașterii)+ 10 (luna nașterii)= 20. 20 va fi redus la o singură cifră: 2+0= 2.

După care, este nevoie să reduceți și anul nașterii: exemplu- 2023 la o singură cifră. 2023 devine 2+ 0+ 2+ 3= 7

Acum adunați cele două cifre obținute și rezumați-le la o singură cifră. 2+ 7= 9. 

Pentru acest exemplu, anul personal este 9.

Citește și: Lună Nouă ianuarie 2023: Zodiile care vor avea parte de o schimbare de destin

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anul 2023 este un an 7 în numerologie, iar această cifră beneficiază de o mulțime de înțelesuri. Numărul 7 reprezintă analiza și înțelepciunea.

7 îndeamnă sa nu ne fie frică de noile provocări și sa încercăm să ne ridicăm mental și spiritual.

Previziuni numerologice 2023 pentru cifra 1

Cifra cu numărul unu va avea succes pe durata întregului an. Este un an al ambiției, dar și al dorințelor pe care le puteți îndeplini. În cazul persoanelor care au diferite vocații sau activități care țin de zona socială, ei vor avea un succes foarte puternic, vor ieși în față şi vor fi destul de vizibili. 

Tot în acest an veți decide pe cine doriți să țineți aproape și pe cine nu. Dacă nu sunteți într-o relație, nu așteptați să vină cineva la dumneavoastră ci va trebui să acționați pur și simplu.

Previziuni numerologice 2023 pentru cifra 2

Se spune ca anul 2023 este un an al transformării pentru cifra 2. Șansele unor noi oportunități vor fi reduse în 2023.

Trebuie să vă gândiți la ceea ce vă doriți cu adevărat in acest an și să lăsați deoparte tot ce va rănit în anii precedenți.  Legat de relațiile voastre romantice, tonul crește și nu mai suportați rutina și această viață plictisitoare, dar veți reuși să ajungeți pe drumul cel bun cu puțină răbdare și încredere.

Previziuni numerologice 2023 pentru cifra 3

Numărul destinului 3 va ieși în evidență în acest an.

Acesta va avea nişte scopuri clare şi concrete, orice își propune poate să fie atins foarte clar. Sunteți încurajați să mergeți mai departe, indiferent de natura problemelor dumneavoastră. Vă veți deschide cu ușurință către ceea ce vă motivează, vă distrează sau vă face plăcere. Trebuie să învățați să fiți optimiști.

Previziuni numerologice 2023 pentru cifra 4

Din păcate nu este un an favorabil pentru dumneavoastră. Vă veți simți pierduți, în agonie și nehotărâți. Va trebui să înfruntați realitatea și să vedeți încotro vă îndreptați. Cel mai bine are fi să acționați în interes propriu. Nu ezitați să vă exprimați îngrijorările persoanei potrivite, pentru că astfel veți putea vedea lucrurile cu alți ochi.

Previziuni numerologice 2023 pentru cifra 5

Cifra 5 este foarte bine aspectată în 2023, pe absolut toate planurile, dar în mod special pe cel financiar și cel emoțional. Sunteți nevoiți să ieșiți din zona de confort, pentru că este o perioadă excelentă pentru afirmare și succes. Încercați să comunicați mai mult și totul o să fie perfect.

Previziuni numerologice 2023 pentru cifra 6

Din păcate pentru cei aflați sub această cifră vor fi foarte multe obstacole la locul de muncă. Vor fi tot timpul testați și se vor întreba dacă fac bine ceea ce fac. Trebuie să munciți din greu și să vă țineți de ambițiile și visurile pe care le aveți. Puneți accent pe atuurile voastre care vă vor duce departe.

Dacă vă aflați într-o relație veți căuta ceva care să vă scoată din rutina voastră. Veți căuta mai multă pasiune și romantism, iar dacă sunteți singur, cu siguranță vă veți găsi perechea.

Previziuni numerologice 2023 pentru cifra 7

Cei cu destinul 7 vor avea un an excelent. Pur şi simplu numărul 7 îi va scoate dintr-o zonă de letargie. 

Dacă sunteți într-o relație, veți atrage partenerul cu starea dumneavoastră de spirit, iar dorința de schimbare, proiecte noi vor întări și mai mult relația. Dacă sunteți singur, veți putea ieși din cercul dumneavoastră obișnuit de prieteni și să cunoașteți pe cineva nou, care s-ar putea să vă surprindă.

Citește și: Horoscop Chinezesc 2023: Zodiile compatibile în Anul Iepurelui de Apă! Destinul le va aduce împreună

Previziuni numerologice 2023 pentru cifra 8

Numărul 8 va avea o șansă puternică din punct de vedere financiar, dar din punct de vedere emoțional nu o să stea chiar atât de bine. Nu veți duce lipsă de energie sau exigență, dar trebuie să aveți grijă pentru că unii oameni vă așteaptă la cotitură. Trebuie să fiți pregătit să faceți pași mari în viața dumneavoastră, în absolut toate activitățile. Este un an ideal din punct de vedere relațional, dar trebuie să respectați și opiniile celor din jur, chiar dacă nu au aceleași idei ca dumneavoastră.

Previziuni numerologice 2023 pentru cifra 9

Va fi un an al regăsirii. Trebuie să vă gândiți la tot ceea ce merită în viața dumneavoastră și să faceți orice pentru a vă îndeplini scopul.  Dacă ați mers constant, va fi un an în care vă veți bucura foarte mult şi va ține trei ani această chestie.. Relațiile șubrede sau toxice nu mai au un loc în viața dumneavoastră. 

Sursă: viatapetocuri.ro