Nunta Anei Gheorghe in direct la WOWBIZ. Uite cine a fost alaturi de ea, ce au mancat invitatii, dar si ce spune Elena, sora ei, despre petrecere!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:05

Sora Anei Gheorghe, Elena, a lipsit de la cununia religioasa, intrucat a avut un concert important, dar a avut o aparitie de senzatie la petrecerea din aceasta seara.

Sora Anei Gheorghe, Elena, a lipsit de la cununia religioasa, intrucat a avut un concert important, dar a avut o aparitie de senzatie la petrecerea din aceasta seara.

"Suntem doua firi diferite, chiar daca semanam foarte mult. Suntem insa, fara doar si poate, cele mai bune prietene. N-o sa-i imbracam la fel pe copiii nostri, pentru ca nici noua nu ne placea sa ne imbracam la fel atunci cand eram mici.

Ceea ce e important e ca nu o sa ne mai batem de acum incolo pe acelasi carut! Pana acum, cand ne plimbam prin parc, Ana mereu imi cerea carutul. Bineinteles ca-i dadeam voie sa-l plimbe pe Nicolas cate cinci-zece minute, dar apoi i-l ceream inapoi. Acum va fi mai bine, pentru ca fiecare va avea carutul ei", a declarat Elena Gheorghe in exclusivitate pentru WOWBIZ.

Pe langa fotbalistii Stelei, Adelina Pestritu si Oana Roman au tinut si ele sa fie alaturi de Ana Gheorghe si de Paul Parvulescu.


"Sunt o buna prietena de-a Anei, am petrecut ani de zile impreuna. Am venit direct de la emisiune pentru a-i fi alaturi. De aceea nici nu i-am adus cadoul, dar voi i-l voi da maine", a marturisit Oana Roman pentru WOWBIZ.

"Le-am adus ceva de casa noua, dar nu pot sa spun ce. Ii las pe ei sa-si desfaca cadoul mai intai", a declarat si Adelina Pestritu la WOWBIZ.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”