Nunta anului în Turcia! Celebra Ebru Şahin, eroina serialului Hercai, s-a cununat civil cu baschetbalistul Cedi Osman! Iată ce rochie nonconformistă a purtat superba actriță și unde a avut loc fastuosul eveniment

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 iul 2022, 12:55
Ebru Şahin și Cedi Osman Foto(6)

Ebru Sahin si Cedi Osman s-au cununat civil

Sursa: Instagram Ebru Sahin

Îndrăgita actriță Ebru Şahin s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Cedi Osman! Cei doi miri au strălucit la petrecere ce a avut loc după cununia civila.

Ebru Şahin face parte din categoria celor mai apreciate actrițe din generația ei, datorită talentului uriaș și a pasiunii sale pentru profesie, dovedite în multe producții de excepție în care a jucat până în acum și care i-au adus succese răsunătoare de-a lungul celor aproape zece ani de carieră strălucit. Chiar dacă are doar 28 de ani Ebru Sahin a reușit să fascineze iremediabil publicul cu talentul, atitudinea dar și cu frumusețea ei încântătoare, încă de la primele ei apariții.

Dincolo de viață profesională, Ebru Sahin traversează și în viață privată o perioada fericită deoarece în acest weekend s-a căsătorit cu alesul inimii sale, renumitul bashetbalist Cedi Osman. Cei doi miri au strălucit în cadrul fastuosului lor eveniment și s-au bucurat de cele mai importante clipe din viață lor de cuplu.

Nuntă anului în Turcia! Celebra Ebru Şahin s-a căsătorit cu baschetbalistul Cedi Osman

Superba actrița Ebru Sahin a devenit cunoscută și publicului din România, încă din anul 2018, când a jucat un rol secundar în serialul Prețul fericirii, apoi în anul 2019,

a reapărut la Kanal D, în serialul Mireasa din Istanbul și în anul 2021 a jucat în producția Hercai, în care a interpretat rolul principal, alături de celebrul Akin Akinozu.

Citeste si: Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, declarații surprinzătoare cu doar câteva zile înainte de nuntă! Iată ce a mărturisit celebra actriță care se pregătește intens pentru marele eveniment!

Dincolo de cariera de succes, Ebru Sahin trăiește și cea mai frumoasă și intensă perioada a vieții sale și pe plan personal, deoarece pe 1 iulie s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cedi Osman. Cei doi îndrăgostiți au anunțat cu câteva săptămâni în urmă faptul că mai întâi vor organiza cununia civilă în Ohrida, în Macedoia, țară natală a sportivului, urmând că pe 7 iulie să aibă loc nuntă propriu zisă.

Pe 1 iulie, Ebru Sahin și Cedi Osman au avut alături doar rudele apropiate și câțiva prieteni și colegi de breaslă. Ebru Sahin a purtat o superbă rochie albă, nonconformistă, care i-a pus în valoare silueta perfectă, ținută creată de Amor Garibovic, potrivit viatacuaromadecafea, la care a asortat o pălărie albă și sandale cu platforma, dar și un buchet de trandafiri în culori pastelate.

Citeste si: Ebru Şahin renunţă la actorie? Iată prima reacție a superbei actrițe după ce s-a zvonit că se va retrage din lumina reflectoarelor! „Sunt chestiuni private”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În vreme ce mirele, Cedi Osman a ales să poarte un costum de culoare crem, o creație realizată de Ralph Lauren.

Martorii care au asistat la cununia civilă a celor doi îndrăgostiți, Ebru și Cedi, au fost doi prieteni apropiați, Abdullah Bulut (impresarul actriței) și Okan Can Yantır.

Fastoasa cununie civilă a celor doi miri s-a desfășurat pe un iaht minunat, acolo unde s-a ținut ulterior și petrecerea, alături de invitații lor. Presa din Turcia a anunțat faptul că nuntă propriu zisă va avea loc pe dată de 7 iulie, în celebra stațiune Cesme, în restaurantul exclusivist Fly-Inn Beach, locul în care cei doi miri s-au cunoscut și au început povestea lor de iubire.

La scurt timp după fericitul eveniment, Ebru Sahin a ținut să le împărtășească marea ei bucurie și fanilor săi și chiar să le transmită un mesaj de mulțumire tuturor celor care le-au urat felicitări cu ocazia cununiei civile.

„Vă mulțumim foarte mult pentru urări, felicitări. Am sărbătorit cu familia, prietenii, 25-30 de persoane, dar a fost o zi minunată, împărtășită cu întreaga Ohrida, exact pe sufletul nostru, exact în sinceritatea dorită de noi. Vă mulțumim foarte, foarte mult. Să aveți și voi parte de frumusețe. Cu iubire, Ebru Şahin”, a scris celebra actrița pe contul ei de socializare, potrivit viatacuaromadecafea.com