Nunta anului la Istanbul! O celebra actrita a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, unul dintre cei mai atragatori actori ai momentului din Turcia!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 12 aug 2021, 15:46
Sevda Erginci din serialul Pretul fericirii Foto(7)
Sevda Erginci a fost ceruta in casatorie de un coleg de breasla
Sursa: Instagram

Doi actori celebri din Turcia traiesc o frumoasa si intensa poveste de dragostei si au decis sa se casatoreasca anul acesta.

Indragita actrita Sevda Erginci, cunoscuta publicului din Romania, din primele doua sezoane ale serialului "Pretul fericirii", in care a jucat rolul Zeynep, a fost recent ceruta in casatorie de iubitul ei, unul dintre cei mai atragatori si sexy actori ai momentului din Turcia. Cei doi indragostiti traiesc o frumoasa poveste de iubire de doi ani de zile si recent au hotarat sa isi uneasca destinele pentru totdeauna.

Una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia a fost ceruta in casatorie!

Desi are doar 28 de ani, Sevda Erginci are o experienta in actorie de peste 13 ani, deoarece talantata actrita si-a inceput cariera de la frageda varsta de 15 ani, cu mult timp inainte de a absolvi studiile in domeniu. Aceasta a avut sansa de a incepe sa joace teatru inca din perioada liceului, cand facea parte din echipa de teatru a scolii, ceea ce a insemnat cladirea bazei pentru stralucita cariera de astazi.

Primul ei rol intr-un serial de televiziune a fost cel din productia "Koyu Kırmızı", in anul 2012, care i-a adus un prim pas catre minunata sa ascensiune profesionala. Au urmat apoi alte cateva roluri importante, insa cel care i-a adus primul mare succes a fost cel din serialul Pretul fericirii, in care a jucat un rol principal in cadrul primului sezon.
In prezent, Sevda Erginci se bucura de un nou mare succes cu prestatia sa impecabila din serialul istoric "Uyanış Büyük Selçuklu", la care inca mai filmeaza chiar si in aceasta toamna.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Sevda Erginci, actrita din serialul de la Kanal D, „Pretul fericirii”, a incins Internetul cu un pictorial provocator!

La inceputul lunii iulie celebra actrita a fost zarita de paparazzi in statiunea Bodrum, alaturi de noul ei iubit, actorul Yılmaz Kunt. Potrivit viatacuaromadecafea.com, cei doi indragostiti s-ar fi logodit deja si au de gand sa se casatoreasca in curand. Dovada sta si faptul ca cei doi actori au fost insotiti in vacanta si de mamele lor, semn ca familiile lor sunt deja extrem de apropiate.

Citeste si: Zeynep din serialul "Pretul fericirii", surprinsa fara machiaj! Iata cum arata tenul indragitei actrite Sevda Erginci, cand nu se afla in fata camerelor de filmat!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.