Nunta ca la noi, la nimeni! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:49

Cat ai bate lumea-n lung si-n lat, n-ai sa gasesti nunta ca la romani. Petrec ai nostri de rasuna vaile si se cutremura muntii din loc.

Totusi, la o nunta e important ca ginerele sa fie bine ferchezuit, iar mireasa sa straluceasca mai ceva ca soarele. Si ar mai fi ceva, soacra trebuie sa fie convinsa ca pana la urma ea va ramane sefa in casa pentru totdeauna. Daca stie asta, ca prin minune capata fata umana si usor, usor, picioarele i se dezamortesc. Deci, reteta la romani e simpla, sa curga rubedeniile sa sponsorizeze masa, sa fie muzica cat sa se auda de la kilometri si sa fie dans, mult dans.
Ultima moda pe la nunti este dansul gainii.

Ne-am intrebat mereu cum arata o nunta de lautari. Am gasit raspunsul. E cat 10 nunti la un loc. Cand doi oameni isi unesc destinele, e motiv de mare sarbatoare. Chiar daca mireasa si mirele sunt atractia evenimentului, nici invitatii nu se lasa mai prejos, doar domnilor poate ca le e mai usor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.