Nunta celebrului Ozcan Deniz în imagini! Iată principalele momente ale fericitului eveniment cuprinse într-un clip video spectaculos! Cei doi miri s-au pregătit pas cu pas pentru ziua cea mare în care și-au unit destinele!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2023, 15:33
Foto(4)

Ozcan Deniz și soția lui, Samar Dadgar au publicat de curând, în mediul online un clip video de senzație în care sunt prezentate principalele momente ale nunții lor!

Ozcan Deniz face parte din categoria celor mai talentați și carismatici actori și cântăreți ai Turciei. În cele trei decenii de activitate pe platourile de filmare și pe cele mai mari scene a reușit să cucerească publicul cu rolurile magistral jucate și respectiv cu melodiile create în propriul studio. 

Nunta celebrului Ozcan Deniz în imagini! Iată principalele momente ale fericitului eveniment cuprinse într-un clip video spectaculos

Renumitul actor are 50 de ani însă își păstrează același spirit tânăr și aventurier ce l-a consacrat. Deși în ultimii ani a trecut prin multe dezamăgiri și probleme personale care i-au marcat profund viață, în anul 2022, Ozcan Deniz și-a regăsit echilibrul, dar și marea dragoste. La începutul noului an, celebrul actor s-a căsătorit cu noua lui iubită, o tânără creatoare de modă, Samar Dadgar, după o relație de aproape doi ani.

Cel de-al doilea divorț l-a afectat enorm pe celebrul Ozcan Deniz deoarece și-a dorit enorm să câștige custodia fiului sau, Kuzey, însă după un proces îndelungat și dificil, fosta lui soție a primit custodia micuțului. Deși nimeni nu mai speră că îndrăgitul actor să nu apară prea curând alături de o altă femeie, o tânără creatoare de modă, Samar Dadgar, după doar câteva luni, presă din Turcia a anunțat că Ozcan iubește din nou.

În cele din urmă acesta s-a afișat și în mediul online alături de noua lui iubita, iar în vara anului trecut au decis să se logodească, semn că se îndreptau cu pași repezi spre căsătorie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

\Pe 20 ianuarie 2023, renumitul actor și Samar Dadgar și-au unit destinele într-un cadru restrâns, alături de câteva rude și prieteni foarte apropiați.

Chiar dacă nu au organizat un eveniment grandios, cei doi miri și-au dorit enorm să aibă drept amintire a căsătoriei lor, un clip video care să cuprindă toate momentele importante ale nunții lor. După câteva zile de la căsătorie, aceștia au publicat acel clip și pe paginile lor de socializare.

Citește și: Primele imagini de la nunta celebrului Ozcan Deniz cu superba Samar Dadgar! Actor se află la cel de-al treilea mariaj! „Te-aș alege într-o sută de vieți în orice versiune a realității”

Citește și: Bucurie mare pentru Ozcan Deniz, la doar câteva zile de la căsătoria cu frumoasa creatoare de modă, Samar Dadgar! Celebrul actor va deveni tată pentru a două oară, la 50 de ani! Iată ce mesaj i-a transmis Ozcan fiului sau, Kuzey!