Nuntă cu chipsuri și o jumătate de croissant. Invitaților nu le-a venit să creadă atunci când s-au uitat în farfurie

Autor: Diana Bostan

Invitații au rămas uimiți când au văzut ce au în farfurie

Sursa: Pixabay

O fotografie postată de o domnișoară de onoare a ajuns virală pe rețelele sociale. Iată cu ce au fost serviți inviații la această nuntă!

Nu o să-ți vină să crezi ce mâncare au primit acești invitați la o nuntă. Deși se așteptau să fie doar o glumă proastă, invitații au plecat flămânzi de la evenimentul cu pricina. Domnișoara de onoare nu s-a putut abține și a postat totul pe o rețea socială.

Ce mâncare au primit invitații 

O fotografie postată pe rețelele sociale de către o domnișoară de onoare a captat atenția online-ului, generând o dezbatere intensă cu privire la opțiunile gastronomice ale evenimentului.

Citește și: Cum să-ți transformi nunta într-un eveniment cu adevărat unic și memorabil

Invitații s-au arătat surprinși și dezamăgiți de selecția modestă de mâncare oferită de miri, care includea un pachet de chipsuri, o jumătate de croissant, două bețe de cocktail cu brânză și fructe și o mică caserolă cu castraveți, morcovi și roșii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„Primim „mâncarea” noastră, care era o jumătate de senviș, croissant, fructe pe băț, legume și o pungă de chipsuri. Niciunul dintre scaune nu s-a potrivit cu celălalt… părea doar o mizerie”, a scris domnișoara de onoare, potrivit The Sun.

Meniul de la această nuntă a atras un val de critici în mediul online

Domnișoara de onoare și-a exprimat confuzia și dezamăgirea ei față de acest meniu neașteptat, punând sub semnul întrebării dacă ar trebui să râdă sau să plângă la vederea acestei mese.

Imaginile au atras imediat atenția internauților.

Citește și: „Am spus DA!” Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de Florin Serghei. Cum arată inelul de logodnă și unde a avut loc cererea în căsătorie

Reacțiile online au fost la fel de variate ca și meniul nuntii. Unii au fost șocați de lipsa aparentă de generozitate și creativitate din partea organizatorilor, comparând hrana cu cea servită copiilor la o masă de prânz obișnuită.

Alții au criticat aspectul vizual al mesei, remarcând scaunele și aparenta lipsă de coerență în planificarea evenimentului. În final, fotografia și reacțiile care au urmat au stârnit dezbateri și discuții despre importanța unei selecții adecvate de mâncare în cadrul unui eveniment atât de special precum o nuntă.

„Asta este literalmente ceea ce i-am dat copilului meu de prânz astăzi minus chipsurile”/ „Nici măcar nu puteau să primească un sandwich complet? Doar jumătate din fiecare? La naiba”/„Da, acesta este cel mai trist lucru pe care l-am văzut vreodată”, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate

de internauți, potrivit sursei menționate anterior.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.