Nuntă de basm în Turcia! Merve Dizdar, actrița care joacă rolul Gulben în serialul Vinovați de iubire, s-a căsătorit cu alesul inimii sale! Iată primele imagini de la grandiosul eveniment

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2024, 16:02
video Foto(5)

Merve Dizdar, actrița din serialul Vinovați de iubire, și logodnicul ei și-au unit destinele! Iată ce ținute elegante au ales cei doi miri, dar și cum s-a desfășurat fericitul eveniment!

Merve Dizdar are 38 de ani si se numără deja printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generația în Turcia. In cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, aceasta a dovedit un talent desăvârșit încă de la primele sale roluri dar și o pasiune imensa pentru domeniul ales. Dincolo de carieră fulminantă, Merve Dizdar nu a avut parte de același succes și pe plan personal, deoarece a trecut printr-un mariaj eșuat, însă si-a readunat forțele si a continuat sa isi caute perechea.

Anul acesta norocul i-a surâs celebrei actrițe deoarece s-a căsătorit cu noul ei iubit.

Merve Dizdar, actrița din serialul Vinovați de iubire, și logodnicul ei și-au unit destinele

Publicul din România a cunoscut-o pe carismatica actriță Merve Dizdar in anul 2019, când a jucat în serialul Patria mea ești tu, iar apoi a revenit la Kanal D în 2021, când a dat viata personajului Damla, în producția Doctorul minune.

Dincolo de cariera strălucită presărată cu multe reușite, Merve Dizdar nu a avut parte de același mare succes și în viața personală, deoarece a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale și printr-un mariaj eșuat. Deși a trecut prin momente dificile după despărțirea de Gürhan Altundaşar, tânăra actrița s-a recuperat destul de rapid si a mers mai departe cu speranța in suflet ca într-o zi își va întâlni sufletul pereche.

Citește și: Cine este și câți ani are Merve Dizdar, actrița care dă viață personajului Gulben, în noul serial “Vinovați de iubire”! Iată cu ce actor celebrul a fost căsătorită aceasta

Anul trecut, aceasta l-a întâlnit pe actorul Cihan Ayger, care dupa doar un an de relație a cerut-o in căsătorie. Pe 16 iunie 2024, cei doi îndrăgostiți si-au unit destinele într-un cadru de basm, unde au avut alături rude, prieteni si colegi de breasla.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Merve Dizdar, evoluție spectaculoasa pe plan profesional

Merve Dizdar s-a născut în anul 1986, în Izmir, într-o familie modesta in sânul căreia a primit o educație stricta, dar si sprijin pentru a-si finaliza studiile si pentru a-si construi o carieră solida prin propria munca. După încheierea liceului, Merve a fost admisă la Facultatea de Actorie, în cadrul Universității Çanakkale Onsekiz Mart, pe care a absolvit-o cu succes și astfel a devenit o actrița cu drepturi depline.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit celebra actriță și cum și-a sărbătorit ziua de naștere

În 2010, Merve Dizdar a debutat pe platourile de filmare ale producției Çok Yaşa Dünya, care a reprezentat primul pas către carieră strălucită de astăzi și totodată i-a deschis și drumul către noi oportunități pe plan profesional. Unul dintre cele mai recente roluri jucate de celebra actrița este cel din serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului Gulben.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.