Nuntă de poveste în Istanbul! Actorii Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay s-au căsătorit! Iată primele imagini de la grandiosul eveniment!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 iun 2023, 04:35
Foto(4)

Celebrii actori Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay s-au căsătorit pe 10 septembrie la Instabul, într-un cadru de poveste.

La începutul anului, în luna februarie, actorii Yıldız Çağrı Atiksoy (36 de ani) și Berk Oktay (39 de ani), au făcut primul pas către căsătorie. Carismaticul Berk Oktay a cerut-o în căsătorie pe superbă lui colegă de breaslă, Yıldız Çağrı Atiksoy, după aproape doi ani de relație, într-un cadru romantic, la un restaurant exclusivist din Istanbul. Iar de curând, aceștia și-au unit destinele într-un cadru de basm, în compania rudelor, prietenilor apropiați dar și a multor colegi de breaslă.

Nuntă de poveste la Istanbul! Actorii Yıldız Çağrı Atiksoy și Berk Oktay s-au căsătorit

Cei doi frumoși actori, Berk Oktay și Yıldız Çağrı Atiksoy, s-au cunoscut în vara anului 2020 și s-au îndrăgostit iremediabil și apoi și-au construit relația pas cu pas. Pe 2 februarie, aceștia s-au logodit în cadrul unei cine romantice. Și tot atunci, celebrul actor a mers conform tradiției turcești la familia iubitei lui, pentru a-i cere mâna părinților ei și apoi cei doi logodnici și-au pus inele de logodnă și au jurat iubire veșnică.

Citeste si: Doi actori frumoși și talentați din Turcia s-au logodit! Iată cum au marcat cea mai importantă zi a relației lor!

Pe 9 septembrie 2022, cei doi actori Berk Oktay și Yıldız Çağrı Atiksoy și-au unit destinele în Istanbul, într-un cadru de poveste, unde au avut alături rudele, mulți prieteni, dar și mulți colegi de breaslă, printre care s-au numărat: Elçîn Sangu, Burak Özçivit, Salih Bademci şi Hazal Kaya, cu partenrii și partenerele lor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

La grandiosul eveniment, mireasă a purtat o superbă creație Haleia, iar mirele a purtat un costum elegant creat de Şeref. Potrivit viatacuaromadecafea.com, martorii miresei Yıldız Çağrı Atiksoy au fost: Pelin Toksal și Yeşim Yağız, iar pentru mirele Berk Oktay martorii au fost Ahmet Koraltürk, Berrak Araz Çayan și Burç Kümbetlioğlu.

Citeste si: Bucurie mare în familia lui Barış Arduç. Soția celebrului actor turc a adus pe lume primul copil! Iată ce nume special au ales pentru bebelușul lor!