Nuntă de poveste în Turcia! Celebrul actor Tolga Sarıtaş s-a căsătorit cu aleasa inimii sale! Iată primele imagini de la grandiosul eveniment

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iul 2024, 19:23

Tolga Saritas, alaturi de soția lui

Sursa: Instagram Tolga Saritas

Tolga Sarıtaş și logodnica lui și-au unit destinele! Iată ce ținute elegante au ales cei doi miri, dar și cum s-a desfășurat fericitul eveniment!

Tolga Sarıtaş are doar 33 de ani și cu toate acestea se numără printre cei mai apreciați și admirați actori din tânăra generație. În cei 15 ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a demonstrat un talent uluitor, o carisma captivantă și o pasiune uriașă pentru domeniul ales. De curând, îndrăgitul actor s-a căsătorit cu iubita lui, o renumită creatoare de modă. Printre invitații prezenți la fastuosul eveniment s-au numărat rude, colegi de breaslă dar și nume cunoscute din showbizul turcesc.

Nuntă de basm în Turcia! Renumitul actor Tolga Sarıtaş s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul actor Tolga Sarıtaş încă din anul 2013, când a jucat în serialul Trădarea, în rolul Merț, apoi a revenit în anul 2013 în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață personajului Prințului Cihangir, iar în 2015 a jucat în serialul Guneş, în care a jucat rolul Ali Mertoğlu.

Citește și: INTERVIU: Sibel Taşçıoğlu, despre rolul Pembe din serialul „O dragoste”! Ce spune celebra actriță despre relația cu colegii săi și despre noul sezon al producției! „Îi iubesc mult pe toți colegii mei, dar cei de care sunt mai apropiată sunt...”

Potrivit milliyet.com.tv, Tolga Sarıtaş și creatoarea de modă Zeynep Mayruk (35 de ani) s-au căsătorit după cinci ani de relație.

Nuntă celor doi a avut loc pe 27 iunie, în stațiunea Çeşme, iar printre participanții la eveniment s-au numărat rude, dar și mulți actori cunoscuți precum Engin Akyürek, Sarp Akkaya, Sinem Akkaya, Özgür Çevik, Hatice Kartoğlu, Alina Boz, Umut Evirgen, Melis Birkan, Aras Aydın, Hatice Șendil, Burak Săğyașar, Banu Savcı, Timur Savcı, Inci Gündoğd, Ali Gündoğdu, Yağız Alp Akaydın și Hanzade Durmuș.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Cine este Tolga Sarıtaș

Tolga Sarıtaș s-a născut în anul 1991, în Istanbul, într-o familie înstărită, mare iubitoare de artă, în sânul căreia a primit o educație exemplară și sprijini necondiționat pentru a-și finaliza studiile în domeniul actoriei. După absolvirea liceului, Tolga s-a înscris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității de Stat din Istanbul.

Citește și: Vești triste despre celebrul İbrahim Çelikkol! Îndrăgitul actor a suferit de curând un cumplit accident rutier! Care este starea acestuia în prezent

În anul 2009, tânărul actor a debutat pe platourile de filmare ale filmului artistic Bahtı Kara, cu un rol episodic, după care au urmat multe proiecte de excepție, care i-au adus mari reușite, dar și notorietate. În anul 2011 Tolga a debutat și în primul serial de televiziune, în care a primit un rol secundar, care de asemenea i-a adus succes și un plus de celebritate.