Nunta eleganta, rochii pe masura! Iata ce tinute sofisticate au purtat doamnele la cel mai important eveniment din viata Elenei Basescu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 oct 2020, 08:40

Tinutele nuntasilor de la casatoria Elenei Basescu sunt comentate si complimentate de toata lumea.

Nicio rochie, nicio palarie, nicio cuta de la manseta nu a scapat de ochii vigilenti si de gura satului. Numai despre rochia miresei toata lumea tace malc.

Mare nunta mare a facut fata cea mica a presedintelui. Si la asa eveniment prezidential, tinutele trebuie sa fie pe masura. Zana din povesti sa fi fost Elena Basescu si n-ar fi aratat mai bine in rochia alba imaculata, de printesa adevarata.


Insasi ducesa de Cambridge, frumoasa si mult admirata Kate Middleton ar fi fost invidioasa. N-o spunem noi, ci vocea satului.

Cine sa piarda o asa nunta! Cu mic, cu mare, tot romanul s-a oprit din treburile casei sa o vada pe fiica presedintelui mireasa!

Se spune ca la orice nunta mireasa este in centrul atentiei! Elena Basescu nu a facut exceptie! Indelung comentata si mult apreciata a mai fost rochia  alba, cu ampla crinolina.


Si cum sa nu placa ochiului daca a fost facuta cu bun gust. Numai matase scumpa frantuzeasca, tafta si organza fina. Intre atitea vorbe ce o ridicau in slavi s-au gasit insa si circotasi.

Nu a fost trecuta cu vederea nici rochia purtata la cununia civia. Simpla, dar extrem de frumoasa si foarte rafinata, de un roz pal perfect!

Sa lasam insa gura satului si sa trecem la detalii.
La gatul miresei stralucea un lant dintre cele mai fine, perfect asortat cu bratara de la mina dreapta.

Radia de fericire, dar de ceva tot parea ca se teme intaia mireasa a tarii.

Si la primarie, si la biserica, ba chiar si la petrecerea de dupa, Elena Basescu a purtat la mana stinga o bratara rosie, extrem de discreta, cat un fir de ata.

In mare tinuta s-a afisat si ginerele presedintelui.
La cununia civila, de departe i se vedea increderea si fericirea, puse in evidenta de costumul gri petrol, cravata asortata si batista alb-rosu de matase.

Doar costumul de ginerica de la cununia civila a fost mai frumos. Bogdan Ionescu, alias Syda, a ales, dupa amiaza, un smoking negru, cu papion la gat si trandafir alb la rever.

Maria Basescu a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, cat de bine stie sa isi aleaga tinutele in functie de eveniment.


De mare clasa si gratie. Daca la cununia civila soacra mica a putat un deoux-piece gri, la care a asortat o pereche de pantofi in aceeasi nuantã, la ceremonia de la biserica a facut senzatie prin simplitate si eleganta.

Maria Basescu a aparut cu un taior de culoare roz pal, in tonurile nuntii, pus in valoare de simplitatea accesoriilor, dar si de coafura sofisticata. Se potrivea de minune cu presedintele.

Acesta a imbracat costum de culoare inchisa, camasa alba, cravata visiniu aprins si un delicat trandafir alb la butoniera.

Nu s-a lasat mai prejos nici Sidonia Ionescu, mama mirelui. A iesit in evidenta schimbindu-se de trei ori.

La Casa Casatoriilor a avut o rochie bej, la bisericã a purtat o rochie cu aplicatii de dantela albastre, iar seara, la petrecere, a avut o creatie aurie.

Si pentru ca tot vorbeam despre nuntile regale, o aparitie deosebita a avut-o sotia lui Adrian Videanu, Miorita. Ea a ales luxul, purtand o rochie asemanatoare cu cea a sotiei printului William al Marii Britanii, la un eveniment caritabil.

Intr-o nuanta de roz, care, de altfel, a fost si culoarea predominanta a decoratiunilor la nunta, rochia a venit ca turnata pe silueta doamnei Videanu, chiar daca nu mai este una de adolescenta.