Nuntă fastuoasă în Istanbul! Celebrul actor Selim Bayraktar, care a jucat rolul eunucului Sümbül, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, s-a căsătorit cu femeia vieții sale

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 mai 2023, 14:05
Foto(6)

Nunta anului în Istanbul! Renumitul actor Selim Bayraktar, care a jucat rolul eunucului Sümbül, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, a pus capăt burlăciei și s-a căsătorit cu aleasa inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri și ce invitați de seamă au avut la fericitul eveniment!

Selim Bayraktar are 47 de ani și face parte din categoria celor mai talentați și apreciați actori ai generației sale. În cele două decenii de carieră strălucită, actorul a dovedit un talent desăvârșit și o carismă aparte, devenind treptat unul dintre cei mai apreciați. Telespectatorii din România l-au cunoscut încă din anul 2013, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață personajului Sümbül, eunucul Sultanei Hurrem, care s-a bucurat de mare succes la acea vreme, iar apoi celebrul actor a revenit în 2017, pe micile ecrane în distribuția serialului Steaua sufletului, iar

în anul 2020, Selim a jucat în serialul Rise of Empires: Ottoman, difuzat pe platforma Netflix, care de asemenea s-a bucurat de o mare reușită.

Nuntă fastuoasă în Istanbul! Celebrul actor Selim Bayraktar, care a jucat rolul eunucului Sümbül, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii

Selim Bayraktar s-a născut în Irak, unde a crescut până pe la vârstă de 13 ani, când o întâmplare avea să îi schimbe radical traiectoria vieții sale și a familiei lui.

La școală la care studia, a venit în vizită Saddam Hussein, care l-a remarcat din mulțimea de copii și i-a spus că va deveni un bun soldat în armata țării. Părinții lui s-au panicat teribil și au decis să emigreze pentru a evita că fiul lor să ajungă să fie înrolat în armata Irakului. Astfel, Selim și familia lui s-au stabilit în Istanbul, acolo unde el și-a putut continuă studiile și să își îndeplinească visurile.

Citește și: Zekkar din serialul "Steaua sufletului", un impatimit al practicilor yoga! Iata cum isi mentine celebrul Selim Bayraktar corpul armonios si de unde isi ia energia pozitiva!

Pentru că visase încă din copilărie să devină un actor renumit, Selim a decis la vârsta majoratului, după încheierea liceului să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film, din cadrul Hacettepe University, pe care a absolvit-o în anul 2000, iar șase ani mai târziu, actorul a debutat pe platourile de filmare ale serialului Kopru, însă primul mare succes

a venit cinci ani mai târziu, în 2011, când a fost cooptat să joace în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Sümbül. Deși inițial nu a vrut să accepte să joace rolul de eunuc pentru a nu atrage antipatia publicului, treptat s-a bucurat de un succes răsunător.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Selim Bayraktar s-a dedicat trup și suflet profesiei sale și a lăsat pe plan secundar viața personală, devenind un celibatar convins. De câțiva ani renumitul actor trăiește o intensă poveste de iubire alături de actrița Emel Karaköse (39 de ani), care de curând i-a devenit soție. Cei doi actori și-au unit destinele în weekendul trecut, într-o locație de basm, unde au avut alături rudele, prieteni și mulți colegi de breaslă.

Citește și: Ti-l mai amintesti pe simpaticul eunuc, Sumbul, din "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"? Iata cat de mult s-a schimbat celebrul actor Selim Bayraktar de atunci si cum a acceptat sa joace rolul maleficului Zekkar in serialul "Steaua sufletului"!