Nuntă la "Puterea dragostei"! Andra a aruncat bomba: "Îl iau de bărbat pe Mocanu pentru totdeauna!"

Autor: A.I.
Actualizat: 26 nov 2020, 05:00

Andra a detonat bomba într-un live după ce a ieșit de la "Puterea dragostei": ea susține că îl va lua de bărbat pe Mocanu pentru totdeauna!

"Îl iau de bărbat pe Mocanu, pentru totdeauna!", a spus Andra într-un live, anunțând clopote de nuntă la "Puterea dragostei".

"Locuiesc cu Bogdan" și "Normal că îl iau pe Mocanu în Italia, plecăm săptămâna viitoare", a mai spus Andra, chestionată de fanii "Puterea dragostei" într-un live.

Imagini fierbinți cu Andra și Bogdan Mocanu!

Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au filmat în  ipostaze fierbinți  după ce au părăsit casa" Puterea dragostei" într-o gală.

"Împreună am câștigat", au transmis cei doi după ce au plecat de la" Puterea dragostei".

Într-un clip apărut pe rețelele de socializare Andra și Bogdan Mocanu s-au sărutat cu foc, iar el a mângâiat-o chiar pe fund.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu și Andra au părăsit casa" Puterea dragostei"

Bogdan Mocanu și Andra au părăsit casa "Puterea dragostei" într-o gală. Cât timp au stat în casă cei doi au avut mai multe certuri și chiar s-au despărțit în două rânduri, împăcându-se în cele din urmă.

"Experiența noastră s-a terminat pentru că ne-am îndeplinit scopurile. Este timpul să îi lăsăm și pe alții să vină să găsească ce am găsit noi.

A fost o experiență unică și e timpul să fructificăm această experiență și să fim și mai fericiți afară decât am fost aici", au spus Andra și Bogdan Mocanu după ce au părăsit casa "Puterea dragostei".

Citeste si: Simina si-a cucerit toti fanii cu poza ASTA: ''Graviduta mea frumoasa!'' Nu o sa crezi cine i-a lasat comentariul!

Citeste si: Raluca, primele declaratii despre DESPARTIREA de Origen: ''Nu am fost pregatita sa...''

Citeste si: ''Bogdan Mocanu se intoarce in casa Puterea dragostei'' Primele imagini de la aeroport!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.