Nunta lui Güneș și Yalin va avea un final de groază. Vizionează episodul 16 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Autor: Bianca Vidoi

Güneș și Yalin

Sursa: Captură YouTube

Episodul 16 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 18 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc „Tablou de familie” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 16 al serialului „Tablou de familie”?

În episodul 16 al serialului „Tablou de familie”, Güneș și Yalin continuă pregătirile pentru căsătorie, iar evenimentul mult așteptat are loc mai repede decât se așteaptă restul oamenilor.

Cu toate acestea, deși nunta este așteptată, evenimentele neașteptate sunt prezente la tot pasul. Sergen începe să mintă prvind starea lui de sănătate, însă singura persoană care știe adevărul este socrul său Faruk.

În ziua nunții, Colpan se întâlnește și cu Nazan, femeia care i-a furat soțul și încearcă să o înveselească după ce a observat că starea ei de spirit este una destul de proastă.

Un eveniment ce îi va surprinde pe telespectatori este momentul pe care Yildirim îl are cu Azra, în care acesta îi spune că cel mai mare regret al lui este că nu a împiedicat căsătoria ei cu Sergen. Nunta lui Güneș și Yalin se va termina însă într-o notă imprevizibilă, plină de tristețe atunci când o persoană dragă se stinge din viață.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 16 al serialului vostru preferat „Tablou de familie”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul „Tablou de familie” pe Kanal D

Începând cu 27 iunie, Kanal D difuzează noua dramă turcească, „Tablou de familie”. Serialul va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 20:00.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Alin Oprea, dezvăluiri dureroase despre tatăl său: „Tatăl meu nu a venit nici măcar la nașterea mea, să mă vadă sau să semneze în locul acelei liniuțe din buletin, care m-a durut.”

Çolpan Cevher (interpretată de Sumru Yavrucuk, cunoscută din „Fatmagul” și „Nehir”) este o avocată renumită în Istanbul, care a reușit să dezvolte una dintre cele mai de succes case de avocatură specializată în divorțuri. Divorțată și cu trei fiice, Çolpan și-a crescut singură copiii după ce soțul ei a fugit cu bona acum 25 de ani.

Citește și: CULISE. Imagini inedite de la sedinta foto pentru serialul “Tablou de familie”. Iata cum s-au distrat actorii la shooting

Azra Günay (interpretată de Gökçe Bahadir, cunoscută din „Promisiunea”, „Răzbunare pe tocuri” și „Clubul Istanbul”) este fiica cea mare, care a urmat drumul mamei sale și este, de asemenea, avocată specializată în divorțuri. Azra se află în plin proces de separare de soțul ei, după ce a descoperit că acesta o înșală. Sanem (interpretată de Gökçe Eyüboglu, cunoscută și ea din „Promisiunea”) este sora mijlocie, care, deși avocată, nu a fost niciodată interesată de o carieră în avocatură sau de căsătorie.

Güneș (interpretată de Tülin Ece, fosta Menekşe din „Fiica ambasadorului”) este fiica cea mică, care a ales un alt drum. A renunțat la facultate și și-a deschis o mică cafenea, având un iubit cu care plănuiește să se căsătorească, în ciuda mediului dominat de divorțuri în care trăiește.

Serialul nu se limitează doar la drama familială, ci explorează și diverse cazuri de divorț și povești de dragoste care rezistă provocărilor căsniciei. „Tablou de familie” promite să captiveze publicul cu intrigi complexe și personaje bine conturate.

„Tablou de familie” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.