Nunta lui Ianis Hagi este programată chiar în ziua finalei EURO 2024. Evenimentul fastuos se va ridica la peste 200.000 de euro

Autor: Andrei Costanda

Nunta lui Ianis Hagi cu Elena Tănase va avea loc în apropierea Bucureștiului, la Palatul Stirbey

Sursa: Instagram / Ianis Hagi

Ianis Hagi și Elena Tănase își vor uni destinele într-o ceremonie spectaculoasă la Palatul Stirbey, pe 14 iulie, coincizând cu finala EURO 2024.

Fotbalistul Ianis Hagi și Elena Tănase se pregătesc pentru un eveniment deosebit în viața lor, programat pentru duminică, 14 iulie, aceeași zi în care va avea loc finala EURO 2024. După ce au avut cununia civilă anul trecut, chiar de Crăciun, cei doi își vor oficializa relația în fața lui Dumnezeu într-o ceremonie grandioasă.

Nuntă de peste 200.000 de euro în familia Hagi

Inițial, Ianis Hagi, fiul legendarului fotbalist Gică Hagi, își dorea ca nunta să aibă loc în orașul său natal, Constanța. Cu toate acestea, cei doi au decis să schimbe locația și să organizeze evenimentul la Palatul Stirbey, situat în apropierea Bucureștiului. Alegerea s-a dovedit a fi inspirată, Palatul Stirbey fiind cunoscut pentru eleganța și farmecul său.

Ceremonia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Visarion din București, la ora 15:00, unde Ianis și Elena își vor rosti jurămintele în fața altarului.

Petrecerea de nuntă va începe la ora 19:00, la Palatul Stirbey din Buftea, un loc deosebit care va găzdui aproximativ 500 de invitați.

Evenimentul, descris ca unul spectaculos, are un cost estimat de peste 200.000 de euro. Nașii cuplului sunt Andreea și Costel Naciadis. Costel Naciadis, un cunoscut afacerist din Constanța, este fiul lui Tănase Naciadis, care la rândul său este nașul lui Gică Hagi. Legăturile strânse dintre familii adaugă un plus de emoție și tradiție acestui eveniment special.

Citește și: Simona Pătruleasa a spus adio ochelarilor de vedere: ''Cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Oana Ioniță, despre experiența din Ibiza. Ce vedete a întâlnit dansatoarea? „Au fost cei mai frumoși ani din viața mea.”

Citește și: Ce se întâmplă cu Ordonanța OUG 84 antidrog după protestul organizat de comunitatea Declic. Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul

Ținuta lui Ianis Hagi pentru nuntă

Consilierul vestimentar al lui Ianis Hagi, Claudiu Mănescu, a dezvăluit că fotbalistul va purta două ținute foarte elegante în ziua cea mare.

„Ianis va avea două ţinute foarte elegante.

Mai multe veţi vedea în ziua evenimentului. Ţinutele în primul rând se aleg în funcţie de stilul şi personalitatea fiecărei persoane în parte. Apoi, foarte importantă este locaţia evenimentului. Dacă evenimentul se desfăşoară în aer liber, pe malul mării, alegem o ţinută, cu lână, mătase, poate o ţinută lejeră. În schimb, când este un eveniment elegant, black tie, tot timpul mergem pe un smoking cu reverele din mătase naturală. Pantalonul, papion din mătase naturală.
Asta înseamnă un dress code black tie. Ianis a trecut de nivelul acesta. Ştie ce vrea. Împreună cu el am discutat şi ales detaliile în funcţie de stilul lui. Este un cunoscător în acest domeniu”
, a spus Mănescu.

Nunta lui Ianis Hagi și Elena Tănase promite să fie un eveniment de neuitat, reflectând atât eleganța și rafinamentul, cât și tradițiile și legăturile familiale strânse. În timp ce finala EURO 2024 va atrage atenția fanilor fotbalului din întreaga lume, familia și prietenii apropiați ai cuplului vor sărbători o zi cu adevărat specială în viața lor.

 


Gală incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Antoni și Rebecca au continuat șirul replicilor tăioase, motiv pentru care bruneta a izbucnit în lacrimi.